Reklama

Reklama

Druhý život

  • Japonsko Kjófu (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dr.Hattori a její manžel najdou ve sklepě na půl zřícené nemocnice filmové záběry z operací mozku, pokusy, které byly prováděny na obyvatelích Mančurie, Rusech a Japoncích. Tito lidé sloužili lékařům jako pokusní králíci. Náhle uvidí ve světle své dvě děti Miyuki a Kaori. Po letech zmizí Miyuki z univerzitní nemocnice a její sestra Kaori a přítel Miyuki, Motojima, s detektivem Hirasawou se jí snaží nalézt. Ale Miyuku a několik teenagerů bylo obětí lékařského experimentu s tragickými následky… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Na tento horor jsem se těšil více než rok od chvíle co jsem viděl trailer. Slušných japonských hororů v posledních pěti letech vyšlo skutečně pomálu a Kyôfu vypadal, že by tuto tradici mohl konečně změnit. Nicméně na další film kvality sérií Ringů, Ju-onů či třeba skvělého Kairo si ještě budu muset asi počkat. Kyôfu jako horor i přes velmi dobrý nápad naprosto selhával až do posledních okamžiků, kdy si částečně vzpomněl že by se hodila nějaká aspoň zdánlivě hororovější scéna... nebo lépě řečeno hodilo by se aby se aspoň něco událo... cokoliv.... Od scénáristy Ringů bych ale vážně čekal víc. Proč teda ty tři hvězdičky? S J-horory je to teď fakt bída a utrpení, takže i přes neskrývavou slabost Kyôfu pořád tak trochu vyčuhuje nad konkurencí. Minimálně aspoň povedený make-up se mu nedá rozhodně upřít. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Pekne nakrútená, originálna a atmosferická HOVADINA. Tento film by som normálne mohol nazvať nehororovou prázdnotou. Príbeh o doktorke, ktorá experimentuje na svojich pacientoch, aby sa mohla dotknúť spirituálneho sveta, je viac než zaujímavý, ale čo z toho, keď sa v originálnom pozlátku neskrýva ani jedna hororová scéna? Chvíľu som rozmýšľal nad nižším hodnotením, ale nechcem byť hajzel, až také strašné to zase nebolo (dal by som tak 30%). Keby som si však mal vybrať medzi otrepaným vlasatým hororom a týmto, tak si zvolím prvú možnosť, pretože tam sa dá aspoň občas zľaknúť. Toto bolo len nezáživné a nudné uspávadlo, žiaľ. ()

Reklama

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film ale nie pre európskeho diváka. Klasická zmes rodinnej drámy (matka vykonávy pokusy na vlastných dcérach) a rádoby hororu. Celé mi to prišlo ako keby Japnci mali natočiť diel Aktov X, natiahnuť to na celovečerák a prispôsobiť japonskému štýlu. Dej je klasicky prekombinovaný, nesúrodý a hlavne UKECANÝ. Jediná vydarená scénka je pomerne podrobný postup otvorenia lebky a a zavedenia sondy do mozgu, inak nič, občas sa zjaví svetielko niekde na Horizonte. Záver trochu akčnejší a strašidelnejši, žiaľ zas po japonsky prekombinovaným koncom takže som nerozumel what the f..ck. to bolo. Alebo som príliš jednoduchý. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hiroši Takahaši si povedal, že bolo dosť písacia scenárov (najmä séria Ring) a je načase začať natáčať. Druhá šanca je bohužiaľ dosť nezáživná a nudná. Prvú hodinu som sa vôbec nechytal, potom sa to trošku zlepšilo, ale nie o veľa. Nechutné to príliš nie je (max. pár desiatok sekúnd vŕtania). Myšlienka o „iných svetoch“ zaujímavá, ale na môj vkus nedostatočne, slabo spracovaná. Chýba tomu znepokojujúca atmosféra, ktorú som si obľúbil v mnohých japonských hororoch. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,KAM ODCHÁZEJÍ LIDÉ, KTEŘÍ SE ZABIJÍ?“....... /// Všichni jsme někdy s něčím experimentovali. Adrien Brody třeba experimentoval, jestli bude lepší než originál, já s manželkou... ehm, to sem nepatří.... a Japonci zase makaj na postranní Sylviově rýze. Protože, když ji stimuluješ – elektricky, tak.... (si to vyzkoušejte). A já nevím. Občas halušky, co je blud, kdo ne, všude kolem nuda a pod ruku a bradu jsem si musel dál ježčí kůži (to je zase můj experiment). To, že někdo umí krásně bludy zhmotnit neznamená, že mě budou strašit a hlavně bavit. Prostě zmizíme, prostě zmizíme, prostě... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukal jsem se do rakve a nekecali! Byl jsem tam! 2.) V lese jsem viděl v autě 5 Japonců. 3.) Baví mě čumět na šedou kůru mozkovou. 4.) Thx za titule ,,Jemu, tedy IDžORovi“ a ,,Holesinska.M“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama