Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (455)

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film je produkt; spotrebný tovar amerického mainstreamu, ten najodvarovejší a najklišéovitejší pop, aký je momentálne k dispozícii; jedna veľká, príliš drahá (a nepochopiteľne príliš dobre obsadená) nevkusná reklama na toshibu, philips, kodak a niveu; ak to malo ambíciu súperiť s love actually, tak sa autori neskromne precenili; faux pas; vymývanie mozgu ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Silvestrovská Láska nebeská? Až na toho Richarda Curtise tedy. Hezky po americku natřískaná (to obsazení je neskutečně obsáhlé, Jon Bon Jovi :D) změť mnoha postav, jež ztvárňují herci, které všechny odněkud znáte, ale na malém prostoru jim to sluší víc. Nejvíc wtf : Ludacris v uniformě sekuriťáka...6/10 ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Kdo cekal Lasku nebeskou, je blazen! Ja jsem dostala presne to, v co jsem doufala... prijemnou vanocni atmosferu plnou sentimentu (kteryzto mi v tomto pripade vubec nevadi, ponevadz v Vanocum tak nejak patri) a hodne milych tvari. Zadne skvostne pribehy ani nic prekvapiveho, ale pristihla jsem se, ze se celou dobu britrouble blazene usmivam. Nezkazila mi to ani banda pachnoucich rusky zvanicich obcanu, co se v kine roztahovala vedle me. Nejlepsi pribeh je dle meho ten vytahovy s Ashtonem Kutcherem (ktery zaroven predvedl nejlepsi herecky vykon ze vsech) a Leou Michele z Glee, hned v zavesu jsou osolarkovany Zac Efron a plachá zestárlá Michelle Pfeiffer. Nejmene me oslovil bohuzel Robert De Niro a Hilary Swank a zdaleka nejvetsim utrpenim byl Jon Bon Jovi. Prekvapive mi nelezla na nervy Sarah Jessica Parker, nejspis diky skvele Abigail Breslin. Potesil taky Hector Elizondo a James Belushi, podesil obtloustly Cary Elwes a zestarly Matthew Broderick. Reklama na Niveu sice drze bila do oci, ale ostatnich jsem si moc nevsimala - zkratka svitici New York. Hudba se povedla... a zdaleka nejvic se povedly sceny ze zaverecnych titulku! Kdyby byl v tomto duchu cely film, klobouk dolu. Takhle je to neco mezi tremi a ctyrmi hvezdami... ale ze jsou ty Vanoce, priklanim se stedre ke ctyrce. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Marshall se rozhodl zopakovat úspěch svého Valentýna, ale zdá se, že "dvakrát do téže řeky nevstoupíš" platí. Zdálo by se, že to bude opačně, ale Nový rok je mnohem větší kýč než Valentýn. Ten měl humor a dokázal proniknout pod divákovu cynickou skořápku, Nový rok po ní jen zklouzl. Tohle je prostě prázdné, nudné a plytké. Čistá křeč. Protože pravdu měla Kutcherova postava - Nový rok je přeci jen den jako každý jiný. Jediné, co ho odlišuje, je, že jím začíná další rok. To přeci není extra důvod k výjimečnosti. A lidi, kteří dělají slávu z každého dne, jen aby se cítili méne méněcenní, jsou prostě divní. přesně jako v tomhle filmu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ LIDÉ JSOU PŘESVĚDČENI, ŽE NA SVĚTĚ UŽ NENÍ ŽÁDNÁ KRÁSA ANI ŽÁDNÝ KOUZLA. JAK BY JSTE ALE VYSVĚTLILI, ŽE SE SVĚT NA JEDNU NOC SPOJÍ, ABY OSLAVIL NADĚJI NOVÉHO ROKU?“..... /// Silvestrovská půlnoc, Times Square … zavřete oči (odcházím… ehm..) a představte si tu parádu (jak celej rok šetřím…(?))… Je jich…kurva moc. A každej má svůj příběh z tohodle jedinečnýho dne a z tohodle (krásnýho) města (asi proto chvíli trvá, než se to rozjede). Noc pro amatéry? Pravda, jak stárnu, mám k těm oslavám už střízlivější přístup (máš strach srabe!..), ale jak tak koukám (na ten film…), tvůrci s tím počítali. Porody, umírání, životní bilancování, předsevzetí – vo čem jiným by měla bejt tahle noc? Líbí se mi těch pár fíglů, na který spolehlivě ,,utáhnou“ osamocenýho nenáročnýho diváka (srkajícího rudý víno), líbí se mi, že ty lidi nejsou pubertou přejetý komsomolci, ale osoby, ke kterým mám (tak nějak) blízko (si věříš…dyť máš pár let do hrobu...) a ještě se mi líbí, že i když mi slzí voko, cejtím se fajn (a nemůže za to ten chlast?). Některý lidi hold oslavou Novýho roku maskujou touhu po druhý šanci, novejch začátcích, ale hlavně (jasně…) touhu po LÁSCE! Prostě 21. století. A tak bez zbytečných keců vokolo – ŠŤASTNEJ NOVEJ ROK! (prej na Silvestra je možný všechno, tak se neser, že seš nezaměstnanej, že je korupce, že je ti 12 a seš těhotná….) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Od filmu očekávám záplavu ,,product placementu“ (páč vím hovno, čím svítit, co nosit…). 2.) Vzruší mě jedině Bon Jovi (no dobrá, ještě Zac Efron). 3.) Páč su nahá a chcu tatovi ukázat, že Novej rok je vo šatech! /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Když Laura (Katherine Heigl) mluví s Jensenem (Jon Bon Jovi), je poznat, že scéna byla točena vícekrát, protože když kamera zabírá Jona Bon Joviho zezadu, má ruce před sebou; při střihu, kde je Jon Bon Jovi zepředu, má ruce v bok. (jujec)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama