Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 3

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (455)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Garry Marshall patří k mým oblíbeným režiserům a má na svém kontě z mého pohledu nezapomenutelné kousky jako Pretty Woman či Nevěsta na útěku. I loňský "Valentýn" dopadl dobře, o to víc jsem rozčarován z kvality tohoto snímku, ve kterém absolutně chybí práce s postavami, charaktery, vykreslení vztahů a kontextu. Není se pak čemu divit, že jednotlivé příběhy působí uměle, nepřirozeně a člověk těžko hledá sympatie k jednotlivým charakterům. Marshall upřednostnil kvantitu před kvalitou. Tudíž má film natřískaný zvučnými jmény, bohužel herci nemají co hrát a jejich výkony budí pouze a jen rozpaky (někde trapnost výkonu překvapí, někde nikoli -> Ashton je kritický). Abych pouze nekritizoval, tak některé dějové linky mají své kouzlo a sem tam nějaký ten dialog či moment vykouzlí na tváři úsměv (paradoxně nejpřirozenější a nejvtipnější scény přijdou až u závěrečných titulků). A přidám ještě výtku, která je možná vůbec tou nejpodstatnější. Film je totiž reklamou na komerci a konzumní společnost, každý záběr propaguje značku, produktu či jiný film (tolik Holmese jsem v jiném filmu nečekal). Product placement dotažený do absolutního extrému a působící jako největší zlo (podobně mě to vytočilo v případě značky Avon ve filmu "Román pro ženy"). Verdikt: Možná to vyzní prapodivně, protože i přes mé výhrady nemohu říci, že bych se nudil. Je to průměrné, ale občas atmosféra vánočního New Yorku dýchne a nějaký ten oblíbenec v malé roli potěší. Tudíž smířlivých 5/10! [14.12.2011_Cinema City_Letňany] ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dala 5*, protože mě ta atmosféra tak nějak unesla a u sledování jsem se cítila skvěle. Nechyběla spousta vtipných momentů a kouzlo čisté romantiky. A jelikož je konec roku, dá se odpustit i ta spousta klišé a (ne)moudrých proslovů. Jednotlivé příběhy jsou poutavé..některé méně, některé více. Mně se nejvíc zalíbil souboj o půlnoční porod a neskutečně roztomilý Zac Efron s fantastickou Michelle Pfeiffer. Dohromady to spolu slušelo i hvězdné Lee Michele s Astonem Kutcherem. Závěrečné bonbónky a nepovedené scény mě pobavily nejvíce. A právě to byl ten okamžik, který spojí všechny lidi v sále. 4* ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Hollywoodská přehlídka klišé, stereotypů o romantických filmech a hlavně celé řady herců z romantických filmových trháků. Plus Jon Bon Jovi, písnička New York, New York, spousta reklamy Nivea a řádně oslazený konec. Nuž, (britské) Vánoce tu už byly, i (hollywoodský) Valentýn a teď Silvestr. S přibývajícími vráskami herců ubývá na kvalitě těchto filmů. Nechci vidět film o velikonočním zajíci nebo dokonce o Martinu Lutherovi. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu Valentine's Day mnohem slabší. Zpočátku jsem uvažoval dokonce o dvou hvězdách, protože jednotlivé příběhy byly většinou děsně nezajímavé a vtipu dost pomálu. Nakonec ale z filmu šla tak dobrá nálada, že tu třetí dám... a vcelku rád. Ač Efrona nikterak nemusím, jeho linka s Michelle Pfeiffer (kterou taky jinak moc nemusím) byla nakonec nejlepší. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Prvních deset minut filmu jsem nedělala snad nic jinýho než, že jsem se divila kdo všechno tam hraje. Opravdu film plný známých jmen. Když se odpoutám od toho, že tam hrálo snad 10 mých oblíbených herců, tak se mi to líbilo. Je nesmysl to srovnávat s Láskou nebeskou, protože, řekněme si to upřímně, další takový film už jen tak někdo nenatočí. Tohle byl příjemně oddychový film. Možná bych pár příběhů vynechala, aby tam bylo více prostoru pro ostatní, i když je těžké říct, které, protože se mi líbili všechny. Ale Zac s Michelle se mi snad líbili nejvíc, oba zazářili, hlavně na konci teda :D 4* ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Do role Laury Carrington byla původně obsazena Halle Berry, ale z natáčení odstoupila kvůli probíhajícím právním sporům se svým bývalým partnerem a byla nahrazena Katherine Heigl. Po vyřešení rozepří se k projektu opět vrátila, avšak jako jiná postava. (oje)
  • Ve scéně v závěru filmu, kdy Hailey (Abigail Breslin) objímá svou matku Kim (Sarah Jessica Parker), má Hailey žluté rukavice. O několik vteřin později, když ruce sundavá, na nich však již nic nemá. (dandislav1991)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama