Reklama

Reklama

Russel Fish: The Sausage and Eggs Incident

Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 9 min

Hrají:

Chris Colfer

Obsahy(1)

Russel Fish (Chris Colfer) není v tělocviku příliš zdatný. Pro to, aby se ale dostal na vysněný Harvard, potřebuje z tohoto předmětu projít. Díky bohu má kamaráda, který mu v tom pomůže. (jakear)

Recenze (3)

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Každej musí někde začít. Chrise Colfera já fakt můžu, tohle je jeho první zkušenost před kamerou a musím říct, že to docela vyšlo. Vtipný kraťas o chlapci - Russel Fish, kterému moc nejde tělocvik a to mu brání, aby se dostal na vysněnou školu - Harvard. Zvládne se nakonec poprat s tělocvikem (a tělocvikářem) a vyhrát? ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto shortu říci? První Chrisova zkušenost před kamerou je příběhem fyzicky nepříliš zdatného studenta Russela Fishe, který potřebuje absolvovat náročný test, aby prolezl z tělocviku a dostal se na vytoužený Harvard. V tom mu rozhodně nepomáhá tvrdý invalidní profesor ani psychopatický tyran, který si rád zahraje hru s klobásou a vejci. Alespoň že má dobrého kamaráda, který sám sebe považuje za ninju a je ochoten Russelovi pomoci všemi možnými způsoby. Ale pozor na zhrzeného teenagera, mohli byste přijít k vážné újmě :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama