Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Výzva na rok 2015: Na to, že to byl TV film jsem byl celkem mile překvapený, i když samozřejmě béčkových scén tam bylo požehnaně a často hodně kazily celý dojem ze snímku. Naprosto mě uchvátila J.L.Hewitt, co si budeme povídat, já jsem chlap a ona je ženská fakt k nakousnutí a mohl bych se na ní dívat celý film bez přestání ať už je oblečená nebo svlečená. Na TV film celkem zajímavé a nečekané rozuzlení a konec (nechci spoilerovat). ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Upřímně? ... upřímně je totiž Jennifer Love Hewitt vychrtlina s velkýma propadlýma očima, která s tunou řasenky ještě předtím, než začala dělat to, co pak dělala, podobná těmhle dámám víc, než si myslí. Skutečně perspektivní americká matka. Když nemáme na chleba, tak budem dělat tohle. Dobrý námět podle skutečné události. Hlavně takový výchovný. Podívejte se, jak dopadnete: peníze budou, ale za jakou cenu! Bohužel, název filmu, a tedy již zmíněný seznam, mě osobně přijdou jako něco navíc, co se do filmu vložilo, aby to taky mělo nějakou pointu. No, teď bych mohla pomluvit herce, jak jim to moc nešlo, pak taky výpravu (poněvadž, mám dojem, že jste jakože někdy v 90. letech, ale vypadá to tak na s bídou 80. léta) a tak dále, a tak dále ... ()

Reklama

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Marně jsem se snažil hledat nějaká jiná pozitiva než jen celkem pohlednou Jennifer L. Hewitt a nakonec jsem uznal, že ze všeho nejlepší byl v tomto případě námět. Jenže ten sám o sobě není filmem, a v tomto podání jím není ani The Client List. Od špatných hereckých výkonů přes režisérem zpackané scény... chvílemi jsem měl pocit, že koukám na odpolední seriál pro mladistvé. A ono se není čemu divit, Eric Laneuville skoro nic jiného než seriály ani netočí. Ve filmu je třeba každou scénu procítit, ne pouze nakousnou a jet dál. Zasloužil by si mnohem víc surovosti, trochu živelnosti a větší drive. Ač je třeba uznat, že jisté předpoklady má, a když přimhouřím své kritické oko, může nenáročného diváka (pokud neusne) asi i uspokojit. Stejně ale nevěřím, že ještě někdo točí filmy tímto způsobem. (25 %) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Neskutečné utrpení připomínající mučení. Ne snad kvůli filmu samotnému - jedná se o prostoduchý americký televizní epos s melírováním od komedie (scéna v bance) až po drama (odhalení), z pohledu tuzemce možná poměrně zajímavý nástin americké střední společnosti. JLH je moje láska teenagerských let, je krásná, ale nikdy nebyla dobrou herečkou, protože její zjev a výraz jí prostě nedovoluje "být uvěřitelnou". Stejně tak The Client list není žádným filmovým řemeslným skvostem. Koukat se však hodinu a půl na výstřihy a beznadějně "hluboké oči" JLH včetně záběrů v sexy kostýmech a spodním prádle, a vědět že stejně nedojde k žádnému jejímu odhalení, to je opravdu čínské mučení nejvyšššího stupně. Hodnotím však film, a ten je dost špatný. ()

Fanita odpad!

všechny recenze uživatele

Možno som spravila chybu, keď som si pozrela najprv seriál a až potom zabrúsila k filmu, ale tento film bol tak strašne zlý, že sa mi od sklamania až plakať chcelo. Zlé herecké výkony, stupidné dialógy, nechutní ľudia, och, to bolo tak nechutne celé otrasne zlátané, že fakt neviem kde tí ľudia vzali toľko hviezd pre to. fuj. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)
  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama