Reklama

Reklama

Combo

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Experimentální
Itálie, 2009, 8 min

Režie:

Blu

Obsahy(1)

Spoluprácí streetartisty Blu s Davidem Ellisem v rámci Fame festivalu 2009 vznikl tento experimentální animovaný film pracující i s časovou smyčkou. (Morien)

Recenze (14)

Morien 

všechny recenze uživatele

Tady se ta přehršel imaginace valí jen tak a skoro se zdá až škoda, že zůstala tak "nevyužitá". Big bang big boom už to ovšem posouvá na vyšší level. ()

Okara

všechny recenze uživatele

Combo osobně nemohu toto dílo považovat za film, nýbrž za předvedení kouzla a krásy umění. Ale teda jakého. Jen jsem si s vyvalenými oči užíval ukázku netradičního pouličního umění. Velké obrazy, z kterých bych osobně nenamaloval ani jeden, jsou zde ve velkém měřítku a jako bonus jsou fotografiemi propojeny do trhaných surrealistických animací, nad kterými se dá jen žasnout a přemýšlet, jak se některé zrealizovaly. Zajímalo by mě, kolik to muselo stát času a úsilí, každopádně klobouk dolů. ? % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

S hodnocením, minimálně 4 to ale budou, počkám až po zhlédnutí dalších vylomenin pana Blu, zatím si jdu zkusit vrátit ty vyhřezlé oční bulvy zpět do jamek. .. A jsou to čtyři. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je rozhodně o třídu slabší než první Muto zvláště tím, že tu vidíme i ten postup práce, čímž naše představivost ztrácí možnost žasnout. To bychom prostě neměli vidět, protože to to přichází o své kouzlo. Všimli jste si taky, že ta délka je 4 minuty a ne 8 že jo? Nebo mi chcete namluvit, že to je účel? :) K vidění zde: http://vimeo.com/6555161. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Oproti Muto z roku 2008 trochu slabší, možná proto, že jde o druhá takto zpracovaná animace a zas tak nepřekvapí. Přišlo mi to trochu nevyužité, ale přesto velmi pěkné a mnoho zajímavých momentů se našlo. Na rozdíl od Muta využívá kromě barev na zdi i zdi samotné, nejvíce toto vynikne až v posledním film Big bang big boom. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to, ale nejsem z toho úplně odvařenej jako z jiných umění jenž, jsem měl tu čest vidět. Má to dobrý nápad a grafitti jsou zdařilé. Klobouk dolů před autorem. ()

LadyEsik 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku za tu práci, kterou tomu věnovali, ale jinak jsou zbylé dva snímky od Blu mnohem lepší, sice jsme tu viděli, jak se to dělá, ale... máme to vidět? A půlka je vlastně stejná jako ta druhá - nebo jsem to celé špatně pochopila. A opět roztěkanost obrazu, nejspíš záměrná, ale stejně mě ruší. ()

Reklama

Reklama