Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Sherlock Holmes

  • Česko Tom a Jerry: Setkání se Sherlockem Holmesem (více)

Obsahy(1)

Krádeže šperků po celém Londýně popletou Scotland Yard a ze zločinů je falešně obviněna krásná zpěvačka Zrzka. Jen legendární Sherlock Holmes dokáže najít skutečného zloděje, ovšem s pomocí svého asistenta dr. Watsona - a samozřejmě Toma a Jerryho. Nalezení stop a rozlousknutí případu bude ovšem hračka ve srovnání s pokusem udržet mír mezi divokými soupeři, kteří ve jménu spravedlnosti běhají, cupitají, upalují a sviští po ulicích, pěšinkách a střechách. Pestrou společnost postav a možných podezřelých doplňují v tomto skvělém spojení klasického pátrání a dynamické animace staří známí Tuffy, Butch, Droopy a mnozí další. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka Toma A Jerryho, na kterou jsem strávil moje mládí :) . Takže mi nemohl uběhnout ani Tom a Jerry z dnešní doby. Když porovnám dnešní dobu se starší dobou, tak jednoznačně a překvapivě se mi líbil víc starší Tom a Jerry.Kupodivu to na tu dobu to bylo víc promakaný, než je teď. Tom a Jerry: Sherlock Holmes byla pěkná ukázková pohádka na odpočinek, abych se přiznal poprví jsem usnul :D .... A ráno dokoukal, takže až příště budete chtít uspat vaše dítě nebo sebe sama, tak si pusťe Tom a Jerry: Sherlock Holmes :) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Mám tohle na DVD, a lituju toho. Odklon od navyknutého standardu krátkometrážních příběhů je příliš velký. Nemá to děj, Jerry se chová jako dement a většinu sebepoškození si způsobí vlastní nešikovností, místo při bitkách s Tomem. Nebyl jsem pořádně schopen identifikovat, kdo je vlastně Holmes a kdo Watson. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Docela osvěžující. Hodně špatná animace, ale pár scén ušlo a ze songu: ,,Paraple, paraple, k čemu je muž, když mám paraple" jsem dostal největší záchvat smíchu za poslední měsíc. Příběh je strašně přeplácaný a nepřehledný. Pravděpodobně na tento snímek v brzké době zapomenu, a to je docela škoda, protože mám Toma a Jerryho rád a z některých dřívějších filmů jsem docela nadšen. ()

Johny303 

všechny recenze uživatele

Postavičky jsou pořád stejné, roztomilé a zábavné tak jak je známe. Jenže do toho celku, kdy pomáhají při vyšetřování případu v rozsáhlém prostředí Londýna, mi příliš nesedli... Pokud se na to ovšem podívám jako na běžnou animovanou pohádku a zapomenu na to, že už jsem tu myš s kocourem předtím někde viděl, mohu říct, že to nebylo špatné. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Průměrný kreslený středometrážní film, ve kterém se objevují Tom a Jerry v 19. století jako Sherlockovi pomocníci, ačkoliv při pátrání spíš překážejí, než že by pomáhali. Sherlock je na stopě ukradených diamantů, jednoduchá zápletka umožňuje Tomovi a Jerrymu rozjet nejrůznější honičky a eskapády, které přímo se zápletkou nesouvisí. Mnoho dialogů zde není, mnoho inteligentních Sherlockových dedukcí také ne. Je to jen pro ty nejmenší děti, ale koukat se na to dá i ve starším věku, čehož jsem důkazem:) Originální nadabování obsahuje skvělá jména, Michaela Yorka, Malcolma McDowella a Johna Rhyse-Daviese, o což jsem bohužel v české verzi přišel. Celkově se nejedná o nic světoborného. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (1)

  • Vo chvíli, keď Jerry skúma náhrobok na cintoríne, je možné vidieť meno mŕtveho, Doyle, čo je meno autora príbehov o Sherlockovi Holmesovi, Arthura Conana Doylea. (minusha97)

Reklama

Reklama