Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejnovější komedie mistra tohoto žánru - Juliusze Machulskiego (Sexmise, Kiler, Kolik váží trojský kůň), který se tentokrát rozhodl stvořit převratnou směsici: spojit humor s elementy hrůzy. Ukolébavka má být inteligentní a netypická komedie, která nabízí divákům originální zábavu. Za záhadných okolností mizí postupně obyvatelé i hosté jedné malebné vesnice. Atmosféra, stejně jako v nejlepších akčních filmech, houstne ze scény na scénu, a motorem zesilujícím napětí je vyšetřování vedené párem policistů. Nevinné oběti však mizí dál, jakoby se do země propadly… Rychlá akce plná neočekávaných zvratů kousek po kousku odkrývá temné tajemství. Ale nebyl by to Juliusz Machulski, kdyby to nebyla především zábava. (Moa)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Machulski uz tu nestaci, nestiha .... a zrejme ani nevladze natocit kvalitny film. Polske ruralne prostredie, kde miznu ludia ...a hodne plany napad bol spojit komediu s hororom ...... rezisersky biedne, dialogy az nepocuvatelne : 20 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chtělo by se napsat troškovská komedie (specifičtěji z Troškova ranného období), ale hrozně nerad bych Kołysance ublížil, takže to zmíním jen letmo. Kołysanka je totiž docela zábavná a zasypávat nudou a přešlapováním na místě začne vlastně až u samotného konce. Hlavní aktéři hlavní rodinky jsou skvěle povahově rozdílní a stejně skvěle zahraní, humor tady funguje a není ani moc (často) trapný nebo infantilní (Troška by se mohl poučit). Docela jsem se pobavil. 3.5* ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Poláci by napsali "Niewykorzystana szansa", tedy nevyužitá šance. Režisér Machulski je autorem Sexmise a dalších výborných komedií (Kiler, Vinci atd.), ale tady se mu to moc nepovedlo. Upíří rodinka odchytává všechny lidi, kteří přijdou k nim na návštěvu a vězní je pak ve sklepě stodoly. Když pak dostanou hlad, mohou si zajít "pojíst" nebo spíš popít krve z uvězněných lidí. Nápad jistě dobrý, ale tento televizní film bohužel moc vtipný není. Chybí zde takový ten specifický polský humor a také tempo filmu je dost pomalé a mdlé. Takže škoda, ale moc jsem se nebavil. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama