Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abby je specialistkou na počítačovou ochranu. Nečekaně je však obviněna z bankovního podvodu. Podaří se jí, za pomoci FBI, očistit své jméno? (oficiální text distributora)

Recenze (10)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Už si skoro připadám jako žánrový specialista na kanadské thrillery vysílané na Barrandově v nedělním prime-timu. Shlédl jsem i tento skvost a musím podotknout, že docela koukatelný, i když za některý sekvence bych střihači ustřihnul kabel. Jedná se o počítačový thriller ozdobený ukrájením malých částek peněz z finančních převodů, které nakonec dávají velkou sumu (PAST) a neustále se přesouvají na jiné účty. Když už se ke konci rýsuje rozuzlení, nastane nečekaný zvrat. Slečna Abigail Turner, která je vysoce postavenou počítačovou odbornicí na vývoj nového neprůstřelného bankovního systému se zamiluje do chlapce jménem Josh, ze kterého se náhodou vyklube známý a úspěšný počítačový hacker. Jenže jeho auto vybuchne a tak smutná Abigail se pustí sama do zkoumání děr v jejím bankovním systému. Ozve se jí další počítačový hacker Spider (trochu připomíná Ženu, která kopla do vosího hnízda) a přes vzájemné antipatie/sympatie se jim podaří najít důležitou stopu k osobě, která si celý kšeft objednala. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, jak to ti Rakušané udělali, že vznikla taková prostoduchá inscenace. Nechtěli být první v žebříčku nejhorších filmů na světě, tak uplatili Duboise a ten spáchal tento film. Pokud to Kanaďané udělali dobrovolně, nezbývá, než je politovat. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vážně až zarputile se tvářící krimi thriller převedený (zcela v rozporu se všemi nepsanými pravidly) do téměř ukolébavkové večerníčkové podoby ... určený patrně pro naprosté počítačové analfabety. Mnoha slov netřeba ... bylo by to neomluvitelné plýtvání - slovy i časem. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době zase koukatelný tv film z Kanadské produkce. Zážitek jsem si při odpoledni velmi užil. Vypnul jsem a jen si užíval a bavil se. Pravdou je, že jednoduchost a poenta je prostoduchá, takže mínusy vynechám. 70% ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

!!!!! SPOILER!!!! Film dle mého názoru byl na jednu stranu vlastně super, pěkný střihy, kamera a herecké výkony dle mého názoru byli dobré (Sem tam výkyvy, ale nic hrozného), jediný herecký přešlap byl u policajtky, která svým chováním apod. Ihned vlastně na sebe ukázala jako na zaporačku (mimochodem podle mě absolutně zbytečná smrt jejího kolegy, ale jakože totálně zbytečná). Víceméně ihned po pohledu postav jsem věděl že zaporaci budou dva a dokonce bylo i jasné, kteří dva to budou, takže hledání záporáků dle mě bylo až moc primitivní. Že přítel hlavní postavy bude spíš klaďas bylo taky jasný a to i "pavouk" myslím si že postavy odhadnout bylo až moc lehké a moc se na tom záležet nedalo (samozřejmě nešlo-li o záměr). Příběh primitivně lehký. Takže to budu hodnotit dvojmo... Vemu-li film jako řekněme "kritik" snímek vlastně ani za koukání moc nestojí, vlastně žádná akce, nic zde bych dal sotva 1 hvězdu a 15%.... Nicméně já budu hodnotit hlavně na bázi jak to beru já a to tak že dle mě odpočinkový odpolední případně večerní film, u kterého si může člověk odpočinout, nebo s ntb koukat ve vaně, nebo u něj v klidu usínat, jak jsem říkal střihy byli super a kamera též, herci super (až na tu policajtku) takže z tohoto hlediska z mého 5 hvězd 97% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama