Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ len samé stokrát prevarené klišé. A ešte aj to s úbohým dávkovaním, neexistujúcou gradáciou a pomerne priemernou akciou. Nikita má vyzerať cool so všetkými tými BruceWillisovskými hláškami, ale nejak sa jej to nedarí. Michael, ktorého si asi vďaka Brutálnej Nikite, nikdy nemôžem predstavovať inak, je tiež málo záhadný a chladný. Dialógy nič moc - nudné, bez citu, humoru či hlbšieho významu sú prvoplánové a zjavné. No najhoršie je to, že autori nevedia postaviť atmosféru. Všetko, čo sa divák dozvie, je mu podané na striebornej tácni, čo pôsobí nútene a uberá mu to tým možnosť vytvoriť si akékoľvek emócie. Akákoľvek záhadnosť či skrytá konšpirácia zmizla už koncom prvého dielu a zatiaľ nič nenasvedčuje tomu, že by sa to v budúcnosti mohlo zlepšiť. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Akční seriál na motivy Brutální Nikity. Komentář píšu po skončení celého seriálu a nepamatuji si přesné detaily jednotlivých sérii. První řada je dost chytlavá. Maggie Q alias Nikita se snaží spolu Lyndsy Fonsecou sabotovat Divizi. Postupem času se seriál dost promění, vzniknou noví nepřátelé, některé postavy změní stranu. Melinda Clarke výborně vychytralá a spolu Robem Stewartem nejlepší záporáci (zapomeňte na klaďase Nicka Slaughtera). Každá série má svůj vlastní děj a vymezený cíl, co je potřeba dokázat. Seriál má svůj uzavřený konec, takže rozhodně stojí za to se dodívat.(hodnocení za 1. - 4. sérii - konec) ()

Reklama

spygirl 

všechny recenze uživatele

Po počáteční averzi musím uznat, že to zas tak špatný seriál není, některé díly mají zajímavou zápletku. Líbí se mi obsazení šéfa a Alex, co ovšem snáším těžce je Nikita v podání Maggie Q a zejména bezcharakterní Michael v podání nijakého S. Westa... BirkHoff je také k zasmání.... Na jedno zkouknutí je to ale fajn špionážní seriál, u kterého se nesmí moc přemýšlet (na to, že je to supertajná organizace tam mají nováčci nějak moc volný režim...). V každém případě dávám přednost stylové kanadské melancholii bez kompromisů. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

||| Hodnocení po prvním dílu ||| No, tak to je hodně milé překvapení! Na seriál mě teda natáhla kráska Maggie Q a tady svou krásou teda vůbec nešetří. Lehce si pamatuji Brutální Nikitu s P. Wilson a to jsem fakt mohl. Právě jsem zvědavý, jakým směrem povede tento počin. Zatím moc moc dobré. Škoda, že Michael není trochu větší sympaťák. Ale jak už jsem psal Nikita nádherná! Uvidíme, jak dlouho u toho vydržím :). ()

gauron666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se zas tak moc nepovedlo, i když? Starší nikita na tom o moc lépe nebyla, (nemyslím film ten je vcelku slušný). Jelikož, mám slabost pro Maggie Q, tak jsem to prubnul. A výsledek? Ostatní (křoví) herci, bída, čest výjímkám, někdy ty kulisy vypadaly jak z papíru a příběh? To už tu bylo snad tisíckrát, takže body za origanalitu také nic. Říkám nebýt Maggie (která je tady hubená jak lusk to ona je, ale skoro vždycky:) tak bych to stopnul po 2 dílech, ale furt si tak nějak říkám: tak co, vyděl jsem už větší blbosti né?:-). Dodatek: Takže dropnuto po pár dílech. Zjištení, že to vlastně ani není o Nikitě (tedy o Maggie), ale z větší části o nějaké přihlouplé pubertačce, která tam furt otravuje se svým příběhem, který mě teda vůbec nezajímá, jsem to odpískal, to nestojí za ztrátu času. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Dej seriálu je zasadený do New Yorku, no v skutočnosti prebiehalo natáčanie v Toronte. (m.a.t.o.)
  • Kasting pre Maggie Q (Nikita) prebiehal vcelku rýchlo. Chceli totiž krásnu ženu, ktorá dokáže bojovať a aby diváci uverili, že dokáže držať ozajstnú zbraň. Pre túto rolu teda bola perfektná. (challik)
  • V devíti epizodách se objevila v roli senátorky Alberta Watson. Ta hrála jednu z hlavních rolí v kanadské verzi seriálu - Brutální Nikita. (Shaman::..)

Reklama

Reklama