Reklama

Reklama

Nikita

(seriál)
Trailer
USA, (2010–2013), 51 h 15 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke, Xander Berkeley, Tiffany Hines, Dillon Casey, Noah Bean, Ashton Holmes, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(73)

Obsahy(1)

Byla jednou z nejlepších agentek, ale Divize ji zradila. Zavraždila jejího snoubence. A ona se rozhodla pomstít. Osamocená žena stojící proti tajné vládní organizaci prolezlé korupcí nemá na první pohled příliš šancí, ale skrývá v rukávu pár překvapení, které mohou chod Divize pořádně zkomplikovat. Nikita vyráží do boje, hodlá srazit do kolen ty, kteří ji před lety vycvičili. (Chen)

(více)

Videa (21)

Trailer

Recenze (95)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by americké televize přetékaly nápaditostí, ale díky tomu se jim konečně podařilo zpracovat námět od Luca Bessona do fajn akčního seriálu (ano kanadská verze mi nebyla příliš blízká). Maggie Q sicenení úplně můj typ, ale s akcí má spoustu zkušeností. Seriál zaštítil McG, který už u Chucka dokázal, že seriály umí (taky by zas něco mohl poslat na stříbrné plátno), takže čekejte moderní vizuál a rychlé tempo děje. Škoda, že občas se zapomíná na logiku a není trochu víc humoru. Ale co se televizní akce týče - solidní nadprůměr... 70% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný začátek slibné série. Dialogy jsou sice trošku klišoidní, ale nic, z čeho by člověk krvácely bubínky. Maggie Q má přesně to, co si představuji pro nekompromisní agentu - je sexy, chladná a výkonná. Je sice hubená jako tyčka od nanuku, ale to neznamená, že neumí rozdávat rány (Bruce Willis by mohl vyprávět). Už v prvním dílu se navíc příběh začíná pěkně "špiónsky" zamotávat, takže potenciál tu je. Uvidíme, jestli bude využit. Edit po finále první série: Nakonec jsem více, než spokojen. Zajímavě propletené, kvalitně zpracované akční scény, povedené charaktery jednotlivých postav. Doufám v druhou sérii. Edit po finále poslední série: Po zhlédnutí poslední série mohu konstatovat, že jde o jeden z nejlepších špionážních seriálů posledních let. Zajímavé a překvapivé zvraty, skvělí záporáci, neustálý nádech konspirace, kdy je jasné, že za každý stojí někdo další a další a opravdu uspokojivé finále, což je velké plus. Jsem naprosto spokojen. ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

||| Hodnocení po prvním dílu ||| No, tak to je hodně milé překvapení! Na seriál mě teda natáhla kráska Maggie Q a tady svou krásou teda vůbec nešetří. Lehce si pamatuji Brutální Nikitu s P. Wilson a to jsem fakt mohl. Právě jsem zvědavý, jakým směrem povede tento počin. Zatím moc moc dobré. Škoda, že Michael není trochu větší sympaťák. Ale jak už jsem psal Nikita nádherná! Uvidíme, jak dlouho u toho vydržím :). ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Po peti dilech velice mile prekvapeni! Maggie me sice jeste nepresvedcila - porad ji ty bitky tak nejak nemuzu uverit... Naopak Lyndsy Fonseca mi tam perfektne sedi a "Nick Slaughter aka Viktor Čistič" je geniální! Obsazeni je tedy vynikajici a zbytek zatim taky. Snad jim to nekolik serii vydrzi... Update: Puvodni hodnoceni se tyka prvnich dvou sezon... Bohuzel treti serie jasne ukazuje ze slibny zacatek muze mit i dramaticky pad... A nemuzu se zbavit dojmu ze tvurci nejak nevi jak rozvinout pribeh dal aby to za neco stalo... Od treti sezony dve hvezdy dolu... ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Mizerný seriálový remake, u kterýho vlastně ani nevím, proč se jmenuje Nikita. V základu se spíš blíží seriálu Odpadlík, kde Lamas v roli Reinse taky přijde o svou drahou polovičku a následkem toho se stává psanec, který loví psance. V případě téhle Nikity je to stejný v bledě modrým, přijde o druha a stane se psancem co loví psance - Divizi. Takže v základu opět originálnost je na pendrek. Příšerně se navíc seriál vleče, takže jsem hromadu dílů musel přeskakovat, jinak bych se z toho asi zbláznil a přesto jsem byl pořád v obraze. Často bylo i pokračování snadno předvídatelný. Jen trochu se to zlepšilo až ve čtvrté sérii, ale poslední díl byl nesmyslně překombinovaný. Výběr herců je zde až na Maggie Q taky kapitolou sama osobě. Takže to jednoduše shrnu. Dokoukat se to s přeskakováním dílů dalo, nicméně stačilo mi to opravdu jen jednou. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Kasting pre Maggie Q (Nikita) prebiehal vcelku rýchlo. Chceli totiž krásnu ženu, ktorá dokáže bojovať a aby diváci uverili, že dokáže držať ozajstnú zbraň. Pre túto rolu teda bola perfektná. (challik)
  • Maggie Q je první herečkou asijsko-amerického původu, která hraje v americkém televizním dramatickém seriálu hlavní roli. (Fevas)
  • V devíti epizodách se objevila v roli senátorky Alberta Watson. Ta hrála jednu z hlavních rolí v kanadské verzi seriálu - Brutální Nikita. (Shaman::..)

Reklama

Reklama