Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

Botič 

všechny recenze uživatele

Life's all about moments, of impact and how they changes our lives forever. Tam někde vzadu v hlavě vím, že by se mi to líbit nemělo, že bych se měl cítit provinile, protože The Vow je jen průměrnou romantickou komedií hrající na city pod hlavičkou instituce zvané "podle skutečné události", ale asi jsem se dneska ráno slušně praštil do hlavy + k tomu na závěr The Cure a jejich Pictures Of You, aby to v člověku jo rezonovalo...What's wrong with me? =)) ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Asi jen těžko byste hledali ohranější klišé zápletku, než je ztráta paměti v romantickém filmu. Ale to vůbec nevadí. Na to, jak si k sobě hlavní aktéři hledají cestu zpět, se pěkně kouká, a to i přes to, že to není podepřeno nijak oslnivým scénářem. Jako celek to funguje a Channing Tatum se Samem Neillem mají štěstí, že mají svou milovanou Paige nakonec zase u sebe. Film inspirovaný skutečným příběhem, který ukazuje, že člověk sice může úplně zapomenout ale "něco" v něm nejspíš zůstane navždy. Slabší 4* ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Sladké limonády často balancují na hraně snesitelnosti a jejich další zástupce není výjimkou. McAdams se do rolí vykulených holek od vedle hledajících pravou lásku hodí. Tatum může nabídnout pouze svaly a úsměv. Jeho postava by měla film táhnout za vysněným cílem a to se neděje, protože není herec, ale jen model. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Dámy, kdybyste se probraly po autonehodě se ztrátou pamětí a u vašeho lůžka starostlivě vysedával pěkný,romanticky založený a hodný chlap (a že je takových dnes jako šafránu) s tvrzením, že je váš manžel, utíkaly byste od něj? Já myslím, že málokdo ano, ale Rachel McAdams tu neustále jen brečí a křičí a je nevděčná natolik,že mi zkrátka šíleně lezla na nervy. Chovala se tak otravně, až jsem to občas musela vypnout. A nejsem žádná uslintaná fanynka Channinga, ale neodepíšu ho jen proto, že ho většina lidí má zaškatulkovaného jako "toho teen idola ze Step up"-bolest zahrál skvěle. Celkově příjemný film ,jen bych řekla, že by se to celé vešlo do 80 minut, stopáž je zkrátka moc dlouhá a občas utahaná, navíc sem tam nastaly takové ty klišé momenty..Ale za to shlédnutí to určitě stojí, jen jsem patrně měla větší očekávání. Čtyři slabší hvězdičky. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)
  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)

Reklama

Reklama