Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

Tayen 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to je neškodný (pokud si jste vědomi, že tohle s realitou nemá nic společného) romantický snímek s hezkými lidmi, žijícími v ideálním hezkém svazku plném úcty, lásky, podpory, péče, něhy a úsměvů. První minuty, kdy je nám servírován pohled na dokonalý pár se mi dělalo až zle a myslela jsem, že film vypnu, naštěstí automobilová nehoda přišla brzy. Od této chvíle se sice stále díváme na hezké, milé, chytré, kreativní a ohleduplné mladé lidi, ale tentokrát spolu nevychází až tak dobře - stále ale až příliš dobře na to, s jakým problémem se musejí potýkat. Film nenabízí žádnou větší hloubku, i když šance tady byly - bohužel promarněné (co kdyby se hlavní hrdinka rozhodla jít jinou cestou? Jak se s amnézii potýká i na jiných úrovních než ve svém vztahu k ublíženě se tvářícímu manželovi?). Všechno rychle padá do zajetých vděčných romantických schémat bez zásadních dramatických konfliktů. Tato plochost by se hodila spíše pro komedie, ale Navždy spolu je pořád drama, ale bez odvahy do něčeho pořádně tít a rozvést to. Čas, kdy se hrdinové vyvíjí nezávislé na sobě je odvyprávěn rychle tak, aby bylo jasné, že ani jeden nikoho z nich nemá a asi ani neměl a že všechno probíhá tak, aby si na konci filmu mohli hrdinové zase "padnout do náruče" a pokračovat tam, kde skončili. Ano, film prý vychází podle skutečných událostí, a i když manželé spolu zase skončili, pochybuji, že to mělo tak líbivou podobu. Takže klasika: on pro ni udělá cokoliv, ona je hezká a roztomilá a neví, co chce. Nechybí nepřejícní rodiče, ex milenci, skvělá parta přátel, koupání v nočním jezeře, svatba (dvě). Pokud máte rádi milé nenáročné romantické filmy, které nejsou úplně blbé, a ve kterých "hrají" sympatičtí herci sympatické ale ne moc zajímavé postavy, je Navždy spolu dokonalým filmem. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Muž a žena co se milují až za hrob, že se rozhodnou vzít se. Krásný pár, skvělý život, každý dělá to co ho těší a naplňuje- až do jednoho ždrcnutí autem, kdy se na následky úrazu Paige ocitne(s pamětí)v době o pět let pozdější a svého manžela Lea si nepamatuje..Obdivuji herecké výkony hlavního páru Channinga Tatuma a Rachel McAdams ale musím vytknout jeden velký nedostatek - kam se poděla ta jiskra těch zamilovaných?Ta velká vášeň, která diváka "děsí" už od pohledu???Chyběla mi tam jiskra...děj plynul a já pořád litovala krásného statného Lea, že ho odhání žena, kterou tak miluje a je jí to uplně jedno...Pak po asi půl roce,protože to kromě retrospektivy byl další moment, který nebyl vůbec naznčen a to plynoucí čas kdy se prostě nevídali a nepsali si a Paige se vrátila zpět do města. Přišlo mi to něco jako :"Ahoj jak se máš?Dáme se dohromady?Já si sice nevzpomněla ale jsi krásnej a nejspíš spolu budeme mít krásné děti." Prostě něco co nedokážu pochopit a bylo mi upřímně jedno, že je to film podle skutečné události. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není co hrát, ani co vyprávět. Ta historka se dá odříkat za 5 minut a film ji nedokázal ničím zajímavým doplnit. Reální protagonisté si prošli neuvěřitelnou situací, se kterou se vypořádat se snad ani nedá, ale pořád je to jako příběh velmi jednoduché. Je obdivuhodné, jak se s tím vypořádali. Film, bohužel, udělal z jejich osudu kýčovitou limonádu. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Po filme Milý John, ktorý ma takmer rozplakal, no pritom som si uvedomoval, že ide o film s citovým vydieraním, nie najsilnejším vzťahom, proste niečo, čo nebolo nejak skvelým filmom a bola to skôr agitka na rôzne spôsoby, tu som zažíval opäť niečo silné, kde mi Tatum nevadil, ba naopak si myslím, že sa ten chlap hodí na romantické filmy viac, než hocikde inde. No a Rachel McAdams? To je slniečko, slniečko, ktorej mimiku, pohyby, či účesy skrátka "žeriem". Ten úvod bol blbý, nanešťastie to tak zariadil život, vzhľadom na to, že je to podľa skutočného príbehu, v deji je proste všetko, čo vás asi pri téme amnézia a vzťah dvoch ľudí napadne, ale aj napriek tomu je to kvalitný film, ktorý síce emócie sem tam postráda, no nevydiera a je realistický, pochopiteľný a nie jednoduchý. Ja som si ten film celkom užil, aj keď opäť to postráda prvky kresťanstva a mnohých iných vecí, ktoré sú mne blízke a má to prvky kultúry, nad ktorou často priam krútim hlavou. Na takú Pomádu, či Titanic to nemá, no Hriešny tanec to u mňa napríklad prekonáva, možno by som ešte dodal, že je to také ako film Duch len modernejšie, no najmä je to americká obdoba Nae meori sogui jiugae. Ten je možno o percento, či päť lepší, no je možné, že pri oboch budete plakať. Dalo sa, určite by som netvrdil, že by ma to sklamalo, skôr som sa bál klišé, už keď som videl plagát, ktorý je tuctový. Škoda, že po filme s názvom Vow, nemôžem napísať len Wow. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé vedle druhého, což ovšem nic nemění na faktu, že příběh je poměrně emotivní, chemie mezi Tatumem a Rachel McAdams funguje obstojně a předvídatelnost je vykoupena řadou zručně natočených dialogů a interakcí. Ačkoliv se postupem času začnou nabalovat formou i obsahem velmi podobná vyznání lásky, tak je to vzhledem ke kontextu pochopitelné a nijak to neruší. Chyběl mi údernější (nemyslím doslovnější či sladší) závěr, který je mdlý a schází mu gradace. O herectví Channinga Tatuma bude žertovat zřejmě mnoho diváků, ovšem tato poloha mu naprosto seděla, přičemž Rachel sekundoval zdatně. Fandové romantických filmů budou spokojeni, protože se jedná o poctivou limonádu, která v sobě má malinko více hořké příchuti, než tomu obvykle bývá, což je právě její největší klad. Tradiční přístup k fenoménu "pravé lásky" zabalený do moderního hávu! 7/10! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama