Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Mallorce útočí nebezpečné včely z Afriky a turistický ráj se mění v peklo. Jeho záchrana leží v rukou mladé lékařky a bývalého entomologa, podle kterého byly včely na ostrov dopraveny úmyslně. Podaří se včas objevit hnízdo s královnou zabijáků? Německý katastrofický film (oficiální text distributora)

Recenze (19)

karnifex

všechny recenze uživatele

Takové filmy umí točit jenom němci! Je to v podstatě klasická Rosamunde Pilcherchorová, jenom obohacená o "akční" motiv nebezpečných včel. Jinak, jak je u těchto romantických filmů obvyklé, neodehrává se to v Německu, ale na Mallorce (asi proto, že tam němci rádi jezdí na dovolenou). Celkově to byla taková kravina, že jsem vydržel sotva do půlky. P.S. Úplně jinak (a naprosto skvěle!) zpracoval motiv němců na dovolené ve Španělsku Roberto Bolano v knize Třetí říše - doporučuju!!! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zločinný doktor Alvarez vytvořil, původně s dobrými úmysly, křížením včely, které by měly v budoucnu zajistit opylování. Měly by být odolné vůči nemocím a umět se bránit jakémukoliv nepříteli. Jak už to ale bývá, situace se poněkud vymkla a doktor na základě toho začal uvažovat, že lidé jsou stejně odsouzeni k vymření, tudíž včely mohou převzít vládu nad světem. Tedy doslova to neřekl, ale určitě si to myslel. Včely začnou zabíjet a je otázka času, kdy napadnou lidi třeba na pláži, aby bylo co nejvíce obětí. Do toho je vetkán příběh mladé Karly a taxikáře Bena, původně entomologa, jenž prozrazuje, že režisér M. Karen rád natáčí sentimentální (romantické) příběhy. Určité napětí film má, kamera je solidní stejně jako hudba a z větší části byly použity skutečné včely. Na rozdíl od jiných podobných snímků posledních let jsou i triky únosné. Snad jen ty náhody, jak vše do sebe zapadá, jsou až příliš vykalkulované. p.s. o afrických včelách se ve filmu nemluví. ()

Reklama

chaosteory odpad!

všechny recenze uživatele

Další z filmů, kde včera bylo již pozdě. Německá blbost použita při tomhle je naprosto stejná jako u žraloků, mravenců a bůh ví čeho. Byl jsem připraven to akceptovat a s velkým sebezapřením se to zdálo koukatelné. Ale jen do doby, než před jednou z "vraždících" scén začala hrát titulka z Desperada, resp. přímo Antonio Banderas - Cancion del Mariachi. To byl vtip? Ne nebyl, němci k blbosti přidali drzost a další zlodějny jen kvetly. Tohle bylo moc, na Rodrigueze mi šahat nebudou! ()

Wbcko odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrá, přiznávám se bez mučení. Neviděl jsem to celý, ale roje včel vytvořené specialisty na triky, někde v kreslení nebo jinym freewaru, co stáhli ze slunečnice,hlavní zápletka, kterou vymyslel scénárista na hajzlu když si prohlížel synovu kreslenou knížku se zvířaty a herecké výkony v podání těch nejlepších ochotníků, co stačili lidi od komparzu překecat v místní kavárně, mi stačily k tomu, abych si udělal obrázek. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama