Reklama

Reklama

Bomb

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Austrálie, 2005, 3 min

Obsahy(1)

V parném dnu se muž vrací od zubaře a auto ho právě moc neposlouchá. To by se při troše smůly mohlo stát každému. Následující události jsou však dechberoucí. Krátký film o tom, jak snadné je stát se v západním světě teroristou. (Sfinkter)

Recenze (15)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V dnešní době už je ve světě tolik teroristů a tolik muslimů, že je problém tyhle dvě skupiny rozdělit. Další problém je taky v tom, že se na světě dějí tak šílený věci, že to kolikrát nikdo nedokáže pochopit. No a pokud oboje zkombinujete, dostanete tenhle neskutečně poutavej kraťas, kterej je šíleně úchylnej a zábavnej, ale má v sobě velkou pravdu. Každej se v dnešní době bojí teroristů-muslimů. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jaká to nemilá věc se může přihodit nevinnému a slušnému občanovi při cestě autem od zubaře:) A v podstatě je tato krátká situace docela zneklidňující, neboť je až silně reálná. Toho chlapíka je mi upřímně líto. A to si chtěl jen spravit vozidlo...:) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Souhra nežádoucích okolností může být někdy opravdu nebezpečná aneb Jak ze sebe udělat teroristu s pomocí trika a chladícího polštářku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Myšlenka sama o sobě vcelku vtipná, ale její zpracování mi přišlo trochu odfláknuté, i na kraťas. A fakt, že mi podobná témata v posledních letech přijdou víc otravná a znechucující než vtipná, je věc druhá. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Fóbia západného sveta je presne taká smiešna a tragická zároveň, ako vidíme tu, nedala sa vystihnúť lepšie. Uchechtávanie vzápätí vystrieda mrazenie a pri hudbe k záverečným titulkom nejde nevybuchnúť oslobodzujúcim smiechom. Brilantné! ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Odpálenou Petardou Trhavinového pochechtávání, jsem při Bomb Vybuchl takovou Náloží smíchu, že jsem Rozmetal svoji už rozžvýkanou, leč neprozíravě nespolknutou Bombičku z cukrárny po celém pokoji...mno Bomba :) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Ukážka toho ako Americká vláda rieši problémy s teroristami. Najprv strielaj - potom sa pýtaj. Tak krátky film ako môj komentár :) ()

Reklama

Reklama