Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mládenci, jedna kamera a jejich zábavné líčení dobrodružství, jenž jsou spojená s oním radostným a zároveň strach nahánějícím životním okamžikem - ztrátou panictví.  Will Ferrell a Adam McKay, zakladatelé webové stránky Funny or Die a zároveň producenti těch nejzábavnějších komedií poslední doby, teď přicházejí s dalším, zábavou nabitým filmem - Poslední panic.
Čtyři mládenci, kteří mají videokameru a příliš mnoho volného času budou vyprávět příběh jednoho z nich - o jeho výpravě za ztrátou panictví. Matt je jediným, který zatím svou misi nedokončil - bylo to už skoro nadosah, při příležitosti dvouletého výročí se svou dívkou, pak ale zjistil, že ho jeho drahá podvádí a bylo po všem. Nyní je pro něj ještě důležitější, aby dosáhl cíle. Jeho kamarádi se mu samozřejmě snaží pomoci, a tak ho vedou cestou plnou chtivých kamarádek, známostí přes internet a dokonce i hvězd z filmů pro dospělé! Vše samozřejmě dokumentují a vystavují na internetu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

romanz123 odpad!

všechny recenze uživatele

Vemte si digitální kameru, najděte partičku nesympatických "rádobyherců", napište pro ně scénář, který je přinutí chovat se co nejvíc nesmyslně, zabalte to do "jakoby-dokumentárního" stylu a dostanete... ehm... nezávislou teenagerovskou komedii? Ale kdeže, dostanete špatný film, ze kterého vám bude spíš smutno - zejména pokud si připustíte, že by se někteří lidi mohli opravdu podobným způsobem chovat a přemýšlet i v reálném životě... (Poznámka: Hodnoceno dle prvních cca 35 minut, déle jsem u toho nevydržel.) ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Sympatická a hlavně originální teenagerská komedie. Sice mi trochu trvalo, než jsem si na ruční kameru zvykl, ale pak jsem tento způsob ocenil a svým způsobem se jedná o Prcičky v kabátě Paranormal Activity. Herci jsou sice amatéři, ale k dokumentářnímu stylu, ve kterém je film laděn, to prostě patří - nebo to přinejmenším nebije do očí tak, jak by mohlo. ()

Reklama

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Zde se mi bude hodnotit velmi lehce. Absolutní sra..., kýčovitý nesmysl, směšnost nad směšnost, věrohodnost nula. Zde se nepovedlo vůbec nic... Vtip který by mě pobavil jsem zde nezaznamenal ani jeden. Toto je prostě film té největší ubohosti a slovo odpad je pro něj ještě velká lichotka... - 9. 11. 2012 - 0% ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Čo je moc, to je moc. Film vo mne nevzbudil ani náznak úsmevu, o smiechu ani nehovoriac. Snaha o tzv. "reality camera" zábery sa síce cení, ale ani to nezachráni dementnosť tohto príšerne nudného filmu. Netrúfam si odhadovať, či snímka osloví aspoň teenagerskú časť populácie. Ak áno, potom si predsa len zaslúži hodnotenie AŽ... 1/10. A to ešte s prižmúrenými očami. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Parta teenagerů si prostě natáčí na mobily a kameru "dokumentárním" stylem to, jak se jejich kamarád pokouší přijít o panictví. Samo o sobě dost echt over-the-top téma, jenže vše odsejpá. Film není založen na opakující se sérií rádobyvtipných trapných situací, ale na vcelku reálném vývoji. Do toho navíc vstupují i vedlejší postavy a boční dějové linie, takže příběh není lineární a vlastně vás na konci i opravdu zajímá, jak a s kým si Matt vrzne. Navíc se The Virginity Hit kompletně vyhýbá fekálnímu humoru, za což si zaslouží extra velký palec nahoru. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama