Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 14 (1985) (série)


Světlonoš (S14E32)

(epizoda)

Obsahy(1)

Ve starém domě nesvítí již půl roku světlo na chodbě. Za mladou Jitkou touto chodbou pravidelně chodí starý mládenec, tma na chodbě mu vyhovuje - pro zvědavé staré sousedky je anonymním návštěvníkem. Jitka však po mladíkovi vyžaduje, aby s osvětlením chodby něco udělal... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hrozný, ono ostravské studio podle mne málokdy vyprodukovalo něco hodně dobrého, protože mně ten styl neseděl, ale tohle je prostě hrozné, na Janu J se dá koukat i když je oblečená, ale to je tak všechno, ani ona nemá co hrát, u pana Šárského je to vcelku jedno, to je pro mne tragéd v jakékoli roli, prostě třetí liga max, a spíše okres. No chodí za holkou potajmu a je rád, že OPBH kašle na údržbu. což bývala naprostá realita. To je tak na 30vteřinovou anekdot, ale na díl Bakalářů? nastavovaná kaše, scénář je nanic, režie kamera atd taky. škoda očí. to nemá ani dobový půvab pro pamětníky, to bylo blbé tehdy jako dneska. . ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je nejžhavější kandidát na nejhorší bakalářskou povídku. Stanislav Šárský rozhodně není mladík. Asi by se měl distributor rozhodnout zda se jedná o starého mládence nebo mladíka. Půl hodiny věnovat tak nesmyslné tahanici o tom, jak socialistické vedení nemělo dostatek lidí a mnohdy ani ochoty něco opravovat. To vše na základech vztahu chlapa a ženy, který má od počátku jasně dané mantinely, které ovšem žena po čase hodlá posunout. A pak ta westernová hudba s příšernou harmonikou. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdo má své zásady, ten se musí plížit!" A Stanislav Šárský (v oficiálním textu distributora nazýván jako mladík :-D) se plíží jak o život. Plíží se téměř každý večer, ve tmě a na tajňačku za frajerkou a pak zcela v duchu bakalářský nelogičnosti myje za bílého dne schody. WTF raritka z Ostravy, tentokrát navíc s neuvěřitelně drásavým hudebním doprovodem ve formě foukací harmoniky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama