Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V příběhu o dospívání a hledání svého plného potenciálu sledujeme Sáru ve věku od 25 do 35. Jak z ní může být moderní nezávislá žena, když má tolik snů o vztahu jako z pohádky? Popis naší doby, doby, kdy Bůh je mrtev, rodiče se rozvedli a politika je plná korupce - v době, kdy lidé více než kdy jindy musí bojovat, definovat sebe a najít své vlastní životy. (strelenaL)

(více)

Recenze (6)

aluna 

všechny recenze uživatele

Holka, co se musela i chtěla se vším porvat sama si nabrnkne borečka, kterýmu koule rostou s vědomím, že on je ten, kdo se stará, je potřebnej a má zasloužený právo na nošení kalhot (aspoň nohavičku, prosíím). Když zjistí, že slečna se nají i bez něj, přestane ty kalhoty pro jejich důkaz radši i sundávat a vyjde najevo, že ho její nová práce dvakrát nevzrušuje. Tak slečna jde za kariérou a chlapec dál pokračuje v honbě (za pocitem potřebenství). Holka to byla silná, ale i ty nejsilnější občas zaškobrtnou a, pokud to neděláte často, rozhodně není pro druhý obtíží říct si o podání ruky. Naopak je někdy hezký, cejtit se důležitě. Zdravě! se oprostit od svejch pseudohrdostí a pseudomindráků by všem ušetřilo fůru energie. V praxi to tak hladce nefunguje, ale často by stačilo fakt málo...ega. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Na první pohled nenápadný film, který však vypovídá hodně o naší době a osudu mnoha žen. Mezi čím se rozhodnout - láskou? kariérou? dítětem? Svým způsobem končí dobře. Skvělá hlavní představitelka, dobré i některé vedlejší postavy, fajn hudba. Malé mínusy - hlavně na začátku trochu zkratkovité, a taky mi zpočátku neseděla kamera, která filmu dávala jakoby nádech amatérismu. ()

maruli 

všechny recenze uživatele

Film o možná osudové lásce /což víme vždycky až potom, co o ni přijdeme/, hledání, rozhodnutí a poznání, o ženě, která chtěla všechno perfektní a přitom jí to, co se perfektnímu mohlo nejvíce přiblížit, uteklo mezi prsty. Všechno naservírováno tak, abyste sami rozhodli, jestli se koná happy-end nebo ne. Neb věčné téma kompromisů ženy-kariéristky a té velmi tenké hranice únosnosti, na níž umí ubalancovat jenom někteří.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škandinávska depresia, ktorá po celý čas dáva divákovi nádej, že to tej Sáre nakoniec vyjde, ale ako to dopadne, na to si musí počkať až do úplného konca. Sára nemá veľké šťastie na chlapov. Jednému v kuse nestojí a aj tak si ho vezme. Iný je na práškoch, ďalší má zodpovednosť v paži. A pritom by vlastne chcela len normálny život s mužom a dieťaťom. Ukončenie filmu mi prišlo trocha skratkovité a asi by som to ponechal v tej čiernejšej rovine. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama