Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve skutečném životě jsou povoleny konverzační odmlky i přestávky, ale na divadle se každý ze všeho nejvíc bojí jakékoliv mezery v paměti. Aby zabránil takové situaci, je Felix vždy připraven dokončit repliku. Je totiž nápověda a neustále hlídá rozbouřené hladiny dialogů. Jeho jedinou spojnicí s realitou je herec a kamarád z dětství Philippe, který se snaží Felixe zachránit, poté co jej vedení divadla vyhodí s odůvodněním, že neexistuje nic zastaralejšího než právě pozice nápovědy. Felix brzy pochopí, že reálný svět není nic pro něj, přesto však lidem a především Philippovi nabízí své repliky i humorné narážky. Vše by bylo perfektní, kdyby do jejich života nevstoupila Clara. Oba se ji snaží svým způsobem svést. Kdo získá srdce romantické, křehké Clary? Přitažlivý Philipp nebo Felix, který to umí se slovy? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

dogrose 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to na pomezí mezi absurdním Sellersovým Byl jsem při tom a komediemi Pierra Richarda. Závěr snad dává divákovi naději, že hlavní hrdina neskončí v ústavu pro duševně choré, ale s pomocí lásky vstoupí konečně do reálného světa. Je to zajímavý počin, bohužel trochu nevýrazný; přesto jsem ráda, že jsem ho viděla. V českém dabingu mi vadily chybné tvary přechodníků. ()

Didon.pipi 

všechny recenze uživatele

Francie není USA, naštěstí! Takže vznikl úžasně úsměvnej film o profesionální deformaci, o pohledu na svět zdola pod sprškou slin a u upocených nohou, pohledů pod sukně? Život s narychlo napsaným scénářem v deníčku, boj se strachem z opravdového života, dá se to ukecat? Fakt jsem se bavil. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama