Reklama

Reklama

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Parodie, která "tarantinovským stylem" reaguje na samurajské řežby 60. a 70. let jako byl Zatoichi, Lone Wolf and Cub nebo třeba Lady Snowblood. Vyžívá se v "zašpiňeném" stylu, jako film, který byl někde někdy náhodou nalezen a nechán v původní nesestříhané verzi. Goreefekty jsou pak zabírány jiným filtrem kamery, aby vypadalo, že byly do filmu dodány dodatečně. Bohužel film neoplývá ani nějakým extra vtipem, ani ukázkami bojových umění, zato však gore je zde na vysoké úrovni, stříkance krve atd. Je to rozhodně amatérská nízkorozpočtová záležitost, ale ujde to. Dobré na tom je, že se dozvíte pár zajímavostí o samurajích, mečích, soubojích a jejich rituálech - a to pravdivé. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

ujovina na entu, zlatanina nekonecna, but some nice tits :)) a preto jedna zvjozdička. doporucene sledovat s prstom na fast forward ()

wairau odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z největších skvostů kinematografie. Poprvé hodnotím film, který jsem nedokoukal. Respektive zhruba po hodině jsem ho trochu "urychlil". Asi se mi to zdálo. Nevím. Nerozumím. Hezký holky. Kozy. Bobr. Krev. Kovbojové s vysílačkou. Souboj slepýho, jednookýho a blbýho. Zombie. Samurajský zombie. Čarodějnice. Těhotná. Porod pomocí samurajského meče. Dítě ve vzduchu. Rozpůlená vraždící kulka.... Omlouvám se. Zmatený komentář. Jsem z toho filmu hotovej... ()

Reklama

Reklama