Reklama

Reklama

Strážce spravedlnosti

(seriál)
  • Kanada Southern Justice (více)
Kanada / USA, (2011–2012), 19 h 30 min (Minutáž: 45–90 min)

Hrají:

Steven Seagal, J. Anthony Pena, Meghan Ory, Gil Bellows, Philip Cabrita, Byron Mann, Sarah Lind, Warren Christie, Adrian Holmes (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(15)

Elijah Kane (Steven Seagal) vedie tajnú policajnú jednotku, ktorá pôsobí v okolí Seattlu. Spoločne so svojou zástupkyňou Juliet a ďalšími troma členmi tímu – Masonom, Sarah, a Radnerom sa vydávajú do severozápadnej časti Spojených Štátov, aby sa stretli s nebezpečným zločincom. Bojujú s akoukoľvek kriminálnou aktivitou, ktorá sa v ich okolí objaví. Ich cieľ je jasný – dostať zločinca do rúk spravodlivosti. (TV Markíza)

(více)

Recenze (40)

Beky 

všechny recenze uživatele

Pilotní film není rozhodně žádným velkým lákadlem k dalším dílům této série. Protože opět je všechno laciné...ale aspoň, že se to neodehrává někde na Uralu, ale pěkně v zámoří. Samozřejmě fanoušky nejvíce bude zajímat akční stránka a souboje, takže hned pro začátek, souboje jsou opět sestříhané tragicky, prostě jak jsme bohužel zvyklí, ale občas Seagal je vidět a troufám si tvrdit, že tentokrát to byl on kdo lámal kosti a ne kameraman. Samotná akce jako střílení a výbuchy ( myslím, že tam žádný nebyl ) je typicky seriálová asi jako Walker, takže asi jako kdybyste vzali bezbolestnou a ta vám dělala díry o velikosti diaboly, v tomto směru opravdu není o co stát. Proč tedy ne odpad nebo nižší hodnocení, protože Seagal vypadá dobře, prostě mu to sekne a nejezdí tam varburgy:)!! Verdikt: Pokud se kariera Stevena bude odebírat tímto směrem, tak jedině dobře, pokud seriál bude mít úspěch, věřím pak, že i rozpočty na díly budou větší. Do filmu jedině malé role, ale hlavně né už žádná céčka, to raději nic. Klasických 40%. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Takze bez pretacania som vydrzal 1 a pol dielu, co su prakticky 3 diely, pretoze tie ripy na nete su 2 diely spojene do jedneho. Dalsich 5 a pol dielov so preklikal aspon akcne sceny a bitky. Zapletky mi pripadali neskutocne nezazivne. Seagal je mizerny scenarista rovnako ako ta banda packalov, ktora mu so scenarmi pomahala. Nevydarili sa ani postavy. Nezaujala ma ani jedna zo Seagalovho týmu. A samotny Seagal tu je znova za poloboha a Columba v jednom, takze po chvili hned vie, co sa stalo. Co sa tyka akcnych scen, tak prestrelky su mizeria. Kazdy striela a nikto nic netrafi, kym neuplynie stanoveny cas po ktorom to ako zazrakom schytaju iba zaporaci a svihnu sebou o zem. No a bitky? Dost nekonzistentne jak kvalitou, tak prekvapivo aj prevedenim. Je zvlastne, ze diel od dielu sa lisia tym ako su natocene podla toho, ktory reziser bol na place. Taku nekonzistentnost v style som u serialu este nevidel. Raz za par dielov sa najde nejaka slusna bitka a minimalne jedna sa mi fakt pacila. Seagala v nej vidno po cely cas, pouziva rychle chvaty, lame ruky a dokonca aj kope. A na svoj velky bachor aj prekvapivo dost vysoko. Ale zase vo vela dalsich bitkach skoro nic nevidno. Kazia ich velke detaily a rychly strih. Samotny Seagal tu zo zaciatku vyzera dobre. Ma sice nadvahu ale vhodne oblecenie. Nema briadku, satku, okuliare, vypchatu vestu nic. Bohuzial s pribudajucimi dielmi postupne nasadi siltovku otocenu dozadu, okuliare a kto vie ako to dopadlo v dalsich dieloch. Na celu seriu nemam chut a obrazok som si urobil dostatocny z tych siedmych dielov x 2 cize dokopy 14 dielov. Pre normalnych ludi to je srata casu a pre fanusikov Seagala asi tiez. 1/10. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Steve neřekl ještě poslední slovo. Bojuje za divákovu pozornost a nedělá to uplně blbě. Vynechal se z krkolomného stříhu, sundal "teplý" kožeňáček a přijde mi,že kromě kabátu shodil i nějaké to kilko navíc. K tomu zůstává lehce v pozadí všech příběhů a promlouvá, jen ve chvíli nejnutnější. K lehce nadprůměrnému hodnocení přispívá i zajímavá kamera, né-úplně přihlouplé dějové linky jednotlivých dílů a podmanivá muzika.. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Seagal to skúsil v seriálovom svete, no ani tu kariéru znova nenakopol, čo asi už nikoho neprekvapí. Seriál sám o sebe, je taká priemerná béčkovina, v ktorom je Steven veliteľom tímu vyšetrujúcim rôzne kriminálne prípady. Akcie je pomenej (aj keď jej kvalita nie je úplne zlá) a keď je "najhoršie" tak sa do akcie zapojí aj samotný Seagal. I keď je pravda, že sa moc nepretrhne a väčšinou si vystačí len so zbraňou. V 90tych rokoch, keď mal Steven o 20 rokov a 50 kíl menej by to možno skončilo ako kultový béčkový akčňák, dnes ide skôr o miernu zbytočnosť, ktorá je síce sledovateľná bez väčších ťažkostí ale veľa fanúšikov si nenájde. Na hrane medzi 2*  3*. 45% ()

m.a.t.o. odpad!

všechny recenze uživatele

Steven Seagal sa rozhodol po účinkovaní vo videofilmoch skúsiť šťastie na televíznych obrazovkách s vlastným krimiseriálom. Po úvodnom dvojdiele musím povedať, bohužiaľ! Základnou chybou je dĺžka trvania jedného príbehu - cca 80 minút. Keďže máme dočinenia s vyslovene blbým scenárom s množstovm logických chýb a dialógmi tak trápnymi akoby ich písalo 8-ročné dieťa, je jasné, že divák už po pätnástich minútach zaspáva. Rozhodne to nezachráni ani režisér - Stevenov dvorný direktor posledných rokov Keoni Waxman nato jednoducho nemá a aj keby mal, tak s takým scenárom v rukách by veľa vody nenamútil. Od nudy diváka veru nezachráni ani akcia (Steven sa opäť raz "zapotil") či nebodaj herci. Walker forever! ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Seriál byl původně vydán jen na DVD a svou premiéru si dříve odbyl na českých stanicích než v USA, kde později seriál koupila stanice ReelzChannel. Tam se poté stal nejsledovanějším pořadem televizní stanice, která později následně požadovala natočení druhé série. [Zdroj: Gorilla.cz] (ČSFD)
  • Pracovní název seriálu byl "True Justice". (ssfan)

Reklama

Reklama