Reklama

Reklama

Spyz

Krátkometrážní / Akční / Komedie
Velká Británie, 2003, 8 min

Režie:

James Bobin

Scénář:

Sacha Baron Cohen

Recenze (8)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.0/10] | me: Najlepšia z bondoviek ... :) Easy now! You was spying on me. I is gonna teach you to not spy on me... while bonin' you. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Klasická Ali Govina v ryzí podobě. Nejúžasnější je samotný úvod v drsně akčním stylu. Zbytek už je jen taková dohrávka s několika smilstvy. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Mám rád záměrně stupidní humor Sacha Baron Cohena, jakýkoliv skeč Aliho G mohu v podstatě kdykoliv, ale tohle se zkrátka nepovedlo. Jedná se o 8 minutový film, jehož natočení nezabralo o moc déle, absence filmových prostor, rekvizit a vlastně všeho, co po materiální stránce dělá film, by se ještě dala tolerovat, pokud by tento snímeček měl nějakou pointu, či vtipné dialogy. Dvě tři úsměvné věty naplní 8 vteřin, nikoliv 8 minut. 2/10 ()

zelvicka. odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli to teda má být záměrně tak hrozný, hodnoťte to podle toho... Osm minut ztracenýho času, který by vytáhlo na jednu hvězdičku jen jméno tý zrzky, kterou tam tak neuměle prznil. Kdo se chce přesvědčit na vlastní bulvy, může to najít na: http://youtu.be/HwFn-VaV1NM ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská debilita,bez jediného vtipného momentu.Cohen tady jen mluví jak retard,šuká na co příjde a pokouší se asi jako parodovat Jamese Bonda.Kdyby se tohle pokusil natočit někdo jiný,byl by za totálního imbecila,ale Cohenovi to žerete a koukám že dokážete takovým sračkám vyblejt 5*,tak to potom sorry.Takovu zhovadilou sračku natočim desetkrát s prstem v prdeli.Nejdebilnější věc kterou sem za poslední roky viděl a upřímně nechápu,co tím Cohen vůbec myslel,normálně mám jeho humor totiž docela rád.Sračka 0%. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama