Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Teenagerka Anna přijede domů z katolické školy, kde studuje, a zjistí, že ji její otec navždy opustil. Matka je zdrcena a omezí se pouze na společnost místního kněze, který je zároveň jejím přítelem z dětství. Anna lpí na svém dědečkovi. Zároveň se v její blízkosti vyskytuje mladík Pierre, který v Boha příliš nevěří. Anna se v přípravách na své biřmování musí vyrovnávat s touhou, která v ní k mladému muži začíná narůstat a otřese základy její víry v Boha. Touží se mu odevzdat tělem i duší, ale je na pochybách, zda se má zaslíbit Bohu nebo někomu jinému. (Ainy)

(více)

Recenze (4)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zvažovala jsem hodnocení mezi třemi hvězdičkami a čtyřmi ... určitě silný příběh, dobře a citlivě zpracovaný scénář. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rezier Katell Quillévere je pre mna neznamy pojem, film vsak na urovni. Scenar na urovni, zapletka a dialogy namakane, starucky Galabru na prahu 90 -ky sa este aj tu zjavil, hm : 72 % ()

Reklama

Pevek2 

všechny recenze uživatele

Katell Quillevere je podle mne jeden z nejvyraznejsich talentu francouzske kinematografie. Un poison violent je elegantne natoceny film, ale sily predchoziho kratkeho filmu L´Imprudence (Neopatrnost) bohuzel nedosahuje. Trochu za to muze i lapsus v zobrazeni liturgie na uplnem vrcholu filmu. Jinak ale nenapadne odstinene postavy, ktere se perou s vlastnimi predstavami i temnymi strankami cely pribeh skvele tahnou a skvela je i pointa. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Na to jak kratičká je stopáž jsem se málem unudil. Vleklé, nudné a nesympatické stejně jako hlavní hrdinka. Téma celkem zajímavé, ale asi takové, které osloví pouze určité lidi. A to já třeba jsem věřící a šlo to kompletně mimo mě. Jen ta holka byla non stop na facku. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama