Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

numi 

všechny recenze uživatele

Ale tak je to taková milá blbinka, u které se asi dobře pobavíte. Navíc je zajímavě natočená a docela originální, takže nehrozí, že byste se při sledování nudili. O to se vlastně už postará samotná přítomnost Carmen Electry, která je opravdu k nakousnutí... ;) Jen mi to připadalo tak trochu laciné a prvoplánovité. Ale je to chyba? [únor 2005] ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

Reklama

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

chef 

všechny recenze uživatele

Prirovnanie s týmto filmom možno nie je úplne správne, ale osobne ma oslovil omnoho viac ako tento počin. V polovici to už pre mňa stratilo šťavu, stalo sa to predvídatelné a aj ten ospevovaný komentár akosi zovšednel a nevnímal som ho tak ako na začiatku filmu. 65% ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Komédia ako komédia... Fór ani jeden nápad celkom dobrý chvíľku ma to aj bavilo, no po čase ma ten rozprávač začal nudiť a ku koncu dokonca vadiť. Vo filme sa nijako nemohli prejaviť herecké výkony, pretože sa jednalo o film vychádzajúci zo života. A tak aj bečokvý herec ako Astin či céčková Electra sú celkom aj vhodný do tohto filmu. V tomto snímku stačilo, aby herci vyzerali len dobre herectvo sa od nich nečakalo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama