Reklama

Reklama

Follow Me

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Film ukazuje čaro zjazdového a freeride jazdenia, ako prekonávať limity, zažívať úžasné dobrodružstvá a hlavne užívať si na dvoch kolesách. Vystupuje tu svetová špička vo svojom odbore: Gee Atherton, Ben Boyko, Cam McCaul, Brandon Semenuk, Geoff Gulevich a ďalší. (phaloc)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

rossi001 

všechny recenze uživatele

naslapane, jen me mrzi absence HD , nikde to nemuzu sehnat na netu :-( strihove , kamerove perfektni a muzika presne pasuje. skoro nemuzu nic vytknout 95% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Jak řekl holandský investigativní reportér "Z toho jde hlava kolem, když to slyšíte poprvé".Už mi dochází proč tahle skleníková generace nikde není vidět, zavřelo 90 procent hudebních klubů u nás apod. Tolik energie a času , které musí každý den vydávat na své virtuální světy! Já na Instagramu nejsem a ani mi to nechybí. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jakožto nezaujatý divák můžu hodnotit pouze na základně srovnání, zatím jsem viděl jen toto a Seasons . A Follow Me je rozhodně lepší. Lepší kamera, o mnoho více lokací, celé jsem si to kvalitně užil. Trošku slabší soundtrack, ale dá se přežít. Na 5* to ale není, chyběl mi tam ten "wow efekt". Ke shlédnutí na: http://www.youtube.com/watch?v=74gFvB2FW1o ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa najmä v Kanadskej BC (Britská Kolumbia), na púšti Punta San Carlos v Mexiku a na Novom Zélande. (Eoin)

Reklama

Reklama