Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

teutates 

všechny recenze uživatele

Opět tady ta úchýlácká banda vyvedla něco do červených výšin a já doufal, opravdu doufal, že to snad nebude stát za hovno jako obyčejně. Začnu příznačně, ehm. Nebudu chválit řemeslnou stránku, protože tu opravdu žádna není, taky mne nebaví číst rozebíraní "ducha", jakého ducha? naprcaný zombie, který vypadá jak panák v zahrádce na plašení drůbeže. Hošani od chororu to tu rozebrali do posledního punktu, člověk se až bojí nesouhlasit (obzvlášť po tom co vzhledne jejich krvelačné profily, samozřejmě omlouvám se, že sem Vás vzal znovu do huby, taky bych nerad ranil vaše city, to jen aby bylo jasno), bojím se kudli do zad, ale když vidím tady těch momentálních 68% a ještě hodinu zpátky to tu svítilo na červeno?! To co Vám kluci neřekli je, že řemeslník Ti West natočil duchem vyprahle dílo, kde 100 min se nejenom zdá být věčných, ale taky kurva zbytečných. Myslím, že co měsíc sem si nebyl odpadem takhle jistý... joóo a H.N.H - horor na hovno. For Sara * ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nevím sice moc, ale vím trochu o spoustě věcí........... Ve velmi pomalém duchu se příběh rozjíždí. Převážně sledujeme jen nic neříkající dialogy mezi Claire (Sara Paxton) a Lukem (Pat Healy) Až po dvaceti minutám začnemě pomalu chápat o čem to bude. CITÁT - V tomhle hotelu jsou duchové......... Divák poznává minulost hotelu, kde Claire a Luke pracují. Druhá linie příběhu nás seznamuje s Madeline O´Malleovou, která byla nalezena ve zmíněném hotelu - mrtvá. CITÁT - ......a tak duch Madeline chodí po hotelových chodbách a čeká na svou lásku........ Události v hotelu Yankee Pedlar Inn se začínají stupňovat a zvyšuje se mrazení v zádech. CITÁT - Oni nechtějí říci co chtějí............ Zdálo se, že by to mohlo býti dobré, ale události posledních chvil příběhu spadly tvůrcům do sklepa a ponořily se do laciného hororu. CITÁT - Duchu Madeline O´Malleové, zjev se nám!!........................ ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tahle očekávaná novinka má s předešlým The House of the Devil společného víc, než jen jméno režiséra. I tady máme hlavní hrdinku bloudící chodbami tajemného domu, minimum postav a co je hlavní - nekonečné natahování diváka na skřipec. A právě v tomhle bodu The Innkeepers bohužel selhává. Tam, kde West minule hrozil neutuchajícím čekáním na onen zlomový moment, tady většinu napětí prokládá humornými vložkami, které, ač jsou opravdu vtipné (hrdinčin zápas s kontejnerem), zdejší zlehounka budované atmosféře spíše podráží nohy. Až ve druhé půlce přicházejí na scénu vizuálně úžasní duchové a všechna klasická omáčka, aby v několika momentech diváka donutila přestat dýchat. Zvlášť sklepní scéna má drtivou sílu kombajnu. Jo a hudba místy opravdu kouzlí. Pro mě tedy mírné zklamání, ale své diváky si najde. 7/10 ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

A Lonely Place (With a Lonely People) to Die. Ta nejklasičtější duchařská story s upgradovanými klišé (stejně jako v Insidious) a blaženou nevědomostí, co se to tam vlastně děje. Rozhodně ne pro každého, ale já si ty pomalý záběry náramně užíval. Zajímavost: ve stejném hotelu pobýval před pár lety štáb během natáčení House of the Devil, režisérova předchozího filmu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Super, takže tu máme prvé hororové sklamanie roka, aspoň pre mňa. Tradičná duchárska báchorka o jednom hoteli, v ktorom si dvaja zamestnanci krátia čas naháňaním duchov. Tak si to poďme rozobrať. Nebudem chváliť slušnú remeselnú stránku, pretože tú beriem už automaticky. Čo by sa pochváliť dalo, je vzhľad ducha, ten bol k svetu. Viac ako celý film ma však zaujali pekné oči hlavnej hrdinky. Ďalšou výhodou je priamočiary dej, takže veľmi nad tým netreba premýšľať, malý počet postáv a miestami celkom slušná atmosféra. Teraz poďme k mínusom. TEMPO! Čistý a jasný zabijak filmu. Prvých 50 minút sa nič nedeje, potom konečne ukážu ducha, a ja som sa tešil, že sa to konečne rozbehne. Houbeles. Samozrejme záverečných 15 minút to celé zachraňuje, ale pre mňa už bolo trochu neskoro. Ináč pekný poster, ale čo z toho, megahit roka to teda nebude ani zďaleka. Suma sumárum: Priemer. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama