Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent Jack Adleth je pri akcii v Amsterdame postrelený a všetci ho považujú za mŕtveho. Keď sa mu podarí uniknúť smrti, vráti sa do Londýna, aby vystopoval tých, ktorí si jeho vraždu objednali. Čoskoro sa však čoraz viac zamotáva do bludného kruhu intríg a vnútorných halucinácií a len s ťažkosťami rozlišuje, čo je pravda a komu môže veriť. (sochoking)

(více)

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

S tímhle jsem neměl problém. Sice jsem moc nechápal, podle jakých pravidel se barvy objevují, ale přesto se dalo snadno přenést a samotný černobílý, rádoby noirový, háv tomu seděl. Příběh sám o sobě sice nepřichází s něčím novým a po celou dobu směřuje k předvídatelnému zvratu, ale i přesto a přes až přílišnou natahovanost jsem u toho dokázal vydržet bez zrychlování. Navíc potěší i anglická gangsterská parta v čele s Alanem Fordem, jemuž Brick Top přirostl k srdci. Sice nic extra, ale jako jednohubka před spaním ucházející. 60% ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ja mám teraz trošku obdobie s anglickými flmami a prevažne sa sústred'ujem na tie, kde sú ostré, vyrezané kecy! Navyše, ked' som si prečítal, že hlavného záporáka hrá môj favorit Brick Top( Alan Ford), nebolo o čom a dal som hned' ťahať. Síce musím priznať, že hlavný hrdina Jack vypadal jak neomalené, tlsté bradaté hovädo, ale po tom, čo sa nasral a rozbehol v akci, získal si moje sympatie. A práve naopak, mne sa narozdiel od väčšiny tá č/b forma á la Sin City páčila fantasticky! ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

To černobílé zpracování s minimem jasných barev mělo svoje opodstatnění ve vyprávěném příběhu a stylu vyprávění. Jinak to ale bylo jednoduché nepřekvapivé béčko s vysokým obsahem nudy, kdy čekat přes hodinu a půl na posledních pět minut alespoň trochu zajímavého konce je skutečně už příliš. Popsal bych to spíše jako amatérský film, kde se, bůhvíproč, objevilo několik známých hereckých tváří. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle byl takovej divnej film. Ta stylizace podobná jako u Sin City mě moc neoslovila. celý je to takový nudný. Nemá to tempo. Nedává to smysl a postavy jednají zmateně a nelogicky. Navíc ten konec to pohřbívá úplně. Do půlky to nebyl vyloženě stupidní film jenom mě nebavil, ale ta druhá půlka plus finále už je celkem solidně wtf. Z herců mě taky nikdo zrovna neoslovil, takže to vidím z bídou na ty slabý dvě hvězdice. Víc si to nezaslouží ani náhodou. I když jsem viděl i horší filmy, tak tenhle určitě nedoporučuji.30% ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Zatím co u Sin City je vizuální pojetí dáno komiksovou předlohou, tady je dáno pouze z rozmyslu pana režiséra: "Natočím si film a notočím ho černobíle a dám do každýho záběru něco barevně, jako jsem to viděl ve Městě hříchu, bude strašně cool a všichni mi to spolknou!" Ono to ale vůbec cool neni, nemá to důvod, je to zbytečný a na obtíž (film se navíc bere příliš vážně, chybí nějaká nadsázka). Neni to ani dost drsný, ani dost temný. Špatně vybraní herci (dokonce i ti, kteří jsou tam jen proto, aby umřeli) špatně hrajou (především hlavní hrdina), kráčí od jednoho dialogu k druhýmu, přičemž ho občas proloží výstřelem, aby se neřeklo (díkybohu za Flemynga, kterej byť měl úlohu sprostě bezvýznamnou, dokázal svým charizmatem film vyndat na dvě hvězdy). Je to nuda, je to nezajímavý a když k tomu přičtete debilní vyvrcholení, který by očekávalo dvouletý dítě, vzejde vám z toho jenom rádoby stylová srágora, která si hraje na něco, čím ani nemůže být. Jako zdokonalení režijního umu asi dobrý, ale posílat to velkolepě do světa neni na místě. (údajně je to trilogie, tento díl by měl být dílem třetím, ale kde jsou ty dva předchozí Jack says & Jack said?) ()

Zajímavosti (1)

  • Režisér Paul Tanter je zároveň autorem výtvarné předlohy. (Conspi)

Reklama

Reklama