Reklama

Reklama

VOD (1)

V ochotnickém divadle ve Stockholmu hrají všichni na jevišti i v životě různé role a zápletka se pořádně zamotá. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Komorní komedie zachycující obyčejný život členů divadelní společnosti a nejbližšího okolí malého divadla v jakémsi městě. Je jedno, ve kterém. Klidně by se to mohlo odehrávat u nás v ČR. Jen si nejsem jistá, zda by to naši filmaři zvládli. Škoda, že už se u nás nic takového netočí. Jednoduchost je totiž pokročilá lekce. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKDY SE CÍTÍM TAK... OSAMĚLE. NIKDO MI NEROZUMÍ. NIKDO NECHÁPE, JAK JE TO TĚŽKÉ. BYLA JSEM VZHŮRU MINULOU NOC, A DĚLALA JSEM SI STAROSTI O PŘEDSTAVENÍ, STAROSTI O SCÉNÁŘI, O NAŠÍ FINANČNÍ SITUACI. NIKDO NA TO NEMYSLÍ.“..... /// Tohle je nějakej film pro uchyláky? Nebo milovníky kredenců? Divadelní společnost, který šéfuje Katja, zkouší hru, kterou sama napsala. A dějou se tam divadelní věci! Jsou tu herci, herečky, tahle krade, ta je těhotná, teď sem přišel houmelesák.... TO UŽ SE DNESKA NETOČÍ NORMÁLNÍ KOMEDIE?? Já tyhle filmový ,,kumšty“ nějak špatně ,,nesu“. JSI PATETICKÝ! Ty vole – HODINU PADESÁT!!!! Zklamaná holka ,,při těle“ začíná chlastat...... (to já měl udělat před hodinou a půl). Mimozemský druhy vztahů a vtipe vylez z houmelesáka - spícího v divadle (cítíte to??). Jsem unavenej kecama o hovně. NEMŮŽEŠ STÁLE JEN PŘIJÍMAT, MUSÍŠ TAKÉ DÁVAT! Ty krávo, švédskej Shakespeare! Kredenc to má za sebou (tak odporné a hnusné....). V Norsku mají Anderse Behringa Breivika a Švédi na to jdou filmem. PREJ KOMEDIE??? Tak to pak Troška točí pornáče!! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Německá ,,TROJKA“ se mi zdála zbytečně vtipná. 2.) Moc bych chtěl vidět chlápka, jak čuchá k ženskejm spoďárům (jasně, kdyby našel trencle mohlo bejt hůř...) a holku sedět na záchodě (vono vleže, tam toho moc neudělá...). 3.) Je děsná legrace, když bejvalej upír chodí v županu. 4.) Nevím, ve který asijský knize jsou nejhezčí obrázky. 5.) Thx za titulky ,,MsCrazyWolf“. /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Spousta žen, několik mužů, umění a divadlo. Ideální prostředí pro problémy, milion komplikovaných vztahů, pomluv, nenávisti, lásky, omylů, snů, ale i nadšení a naději pro lepší zítřky. Odporný majitel, sympatický zvukař, zájemce o koupi prostor, který se z největšího nepřítele stává zachráncem a sebestředný krasavec s košilí od cheescaku, při jehož řečech má člověk pocit, že v jeho životě byli zatím samí milí muži. A taky režisér Johan Kling, který se na všechno dokáže dívat s obrovským nadhledem, nadsázkou a ironií, že se při těch všech nepříjemných chvílích s naprostým pochopením ze srdce zasmějete. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Birdman na druhou, bez létajících a stojících ptáků, bez lesbických jazykolamů, bez šikovné kamery a už úplně bez emocí. Chvála šťastné ruce castingu, že tu půlku stopáže koulí těma svejma neskutečnejma modrejma kukadlama Susanne Thorson. Ale zabít scénáristu, že jinak většina stopáže nestojí ani za zvednutí obočí. Radši jsem přemýšlela o dužině ananasu a bylo to mnohem více fascinující než dění na obrazovce. Příště si se Susanne radši znovu pustím Phuket, nebo budu nad těma jejíma očičkama slintat dvě hodiny u fotky a furt to bude mít víc šťávy. On i Birdman mi proti tomuhle připadá koukatelnější, ač mi způsobil drobný nádor na mém květákovém mozečku. 30% ()

lee.loo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ocení hlavně ti, kteří vědí, jak to v zákulisí divadla chodí a zvrácené vztahy zvrácených postaviček (a že jich tady je nespočet) vnímá už tak nějak vlastně normálně a jako přirozený koloběh života. Obdobně nadšení budou z filmu ti, kteří se setkali se švédskou mentalitou. Překvapilo, pobavilo, potěšilo! ()

Galerie (16)

Související novinky

Severský filmový podzim 2011

Severský filmový podzim 2011

05.11.2011

Po Severské filmové zimě přináší Severský filmový klub divákům letos již druhou filmovou přehlídku: Severský filmový podzim. V pořadí již počtvrté budou mít diváci možnost shlédnout vybrané snímky… (více)

Reklama

Reklama