Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Až na telenovelovité romantické vsuvky, občasné iracionální chování hlavní hrdinky a sem tam zbytečný hororový patos velice slušná práce. Morales je možná až moc hyperaktivní - v celkovém souhrnu ne zase tolik složitý film zahustil takovým způsobem, že by to jiným vystačilo na tři snímky různých žánrů. Co na tom, že jsou Juliiny oči v cílové rovince možná i poněkud hloupé. Jsou totiž také hezké, cílevědomé a roztomile nakažené hravostí svého tvůrce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Ono je to sice pěkně natočené, s krásnou hlavní hrdinkou, ale to je asi tak vše. Na mě to bylo až moc dlouhé a chvilkama jsem se opravdu nudil. Nechybělo i několik strašně nelogických scén (+ chování postav). Váhal jsem mezi 3 a 4* a i přes tu solidní atmosféru, se tady přikloním přeci jen k nižšímu hodnocení.  (Full HD) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Dobrý mysteriózny thriller, horor ani omylom, možno tak na samom začiatku. Atmosféra bola slušná, aj keď na môj vkus dosť nestabilná, často sa striedala s nudnejšími, slabšími pasážami. Spočiatku to ani tak nevadilo, ale odkedy bol vrah jasný, tak už logicky áno. Celkový dojem však nie je vôbec zlý, možno aj kvôli tomu, že tu nechýba napätie a herečka zvládla svoju postavu veľmi dobre. 70/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Současné španělské horrorové filmy jsou poněkud nevyzpytatelné... Tenhle je naštěstí velmi důstojným zástupcem temné španělské strany. Na začátku se vyrojí spousty otázek ohledně Juliiny sestry, jejíž sbevražda vypadá podezřele. Ale jen pro Julii. Pátrání po pravdě však není příliš úspěšné, a tak se Julia chystá se svým mužem k odjezdu, jenže toho někdo vzápětí unese... Julia ztrácí zrak a nočním můrám narůstají křídla. Druhá část snímku se z roviny mysteriozní přesouvá do thrilleru. Julii jde o život a krátké chvilky štěstí nemohou zastavit lavinu hrůz, která se na ni řítí. Krvavou lavinu. Lavinu bez očí s jehlami a noži... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nenaolejuje-li mě Julie, naolejuju ji já. A moc rád. Zrale krásná Belén Rueda v příjemně atmosférické španělštině, kde se jednoduchá zápletka mění v mysteriozní výstřik, který postupně odhaluje pod povrchem skryté surrealistické motivy.  Jen škoda, že jen ty.  A takový možná až pěkný čtyřky to byly... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)
  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)

Reklama

Reklama