Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Julia se vrací za svou sestrou Sarah, která po neúspěšné operaci stále trpí degenerativním onemocněním očí. Po příjezdu je zdrcena informací, že Sarah spáchala sebevraždu. Julia ovšem nevěří, že by si její sestra i přes své problémy vzala život a je pevně rozhodnuta zjistit pravou příčinu její smrti, ale čím hlouběji Julia pátrá, tím častěji je svědkem temných zjevení... (PetriK12)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (359)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Guillem Morales, Oriol Paulo .. Poctivý thriller, který táhnou dvě podstatné věci. Španělka Belén Rueda, která, ač mnoho filmových rolí zatím nemá, dokáže každou šanci absolutně využít a dle mého její kariéra ještě hodně poroste. Herecké i jiné kvality má velké. A Guillem Morales, jak svým zajímavým scénářem, tak zejména řemeslně a stylově poctivou režií, která - vzhledem k tomu, že jde prakticky jen o mírně pokročilého režiséra - ještě nedosahuje čisté a vytříbené úrovně, ovšem i tak má své přednosti, nápady, často velmi hustou atmosféru a především je zde příslib, že jako tvůrce ještě nevyložil všechny své karty na stůl. _ Važte si svých očí! ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Opravdu napínavé s výbornou a, na svůj věk, setsakra fešnou herečkou v hlavní roli. Španělé umí točit strach hrozně intenzivně. Bohužel je tam až příliš překvapivých zvratů a chvílemi mne to díky nim přestávalo bavit. Lahůdková režie to ovšem vynahradí. Nejlepší scéna byla rozhodně šmírování slepejch bab v šatně. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $16,900,000▐ Kostra príbehu až na nejaké úlety ani nie je zlá ale to prevedenie je nehorázne klišoidné až nehorázne nezmyselné(skoro nevidiaca sa nasťahuje do domu kde jej pred pár dnami postupne zahynú za zvláštnych okolností sestra a potom muž???), nuž čakal som omnoho viac než výplachovku akých je už z Amerických produkcií neúrekom, nič nové to neponúkne, dokonca to v závere chce pripomenúť scénkami a doprovodnou hudbou aj také skvosty ako Sedem(se7en), fúha. /40%/ ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller s hororovým nádychom. Španielom tieto veci vychádzajú, spomeniem výborný thriller El Cuerpo alebo horor Sirotčinec, v ktorom hrá rovnako ako v tomto filme skvelá Belén Rueda. Film má neskutočne silnú atmosféru, ktorá vás vtiahne do deja a nepustí až do samého záveru. Je tu niekoľko zvratov a do poslednej chvíle divák háda, kto je ten záhadný muž. Niektoré scény sú doslova hororovo mrazivé a aj niektoré čistokrvné horory môžu takúto atmosféru len závidieť. Nie je to film, ktorý by prepisoval dejiny filmu, ale vtiahol ma do deja tak, že mu jednoducho musím dať plný počet. 100%. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Dá se říci, že tento film se snaží k tematice očí v hororu přistupovat originálně, avšak v konečném důsledku je to zase zděšená bezmocná osůbka utíkající před svým vrahem. Ne zcela dokonalá dotaženost námětu je tedy největší slabinou filmu, přesto tato slabina nění nikterak zlomová. Ba naopak Juliiny oči jsou velice bytelným a atmosferickým hororem - charismatická hlavní postava, depresivní prostory, jen pár lekaček a raději více strachu budovaného skrze atmosféru a identifikaci s prožíváním hlavní postavy. Nevím sice jak je to s těmi "neviditelnými" lidmi, ale Julia má mé hluboké, vystrašené, sympatie. 8/10 ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Belén Rueda si v tomto snímku zahrála dvojroli obou sester - dvojčat Julie i Sáry. (dex2man)
  • Jedná o další horor produkovaný slavným režisérem Guillermem del Torem. Právě on si vyžádal na základě předchozí úspěšné spolupráce na snímku Sirotčinec (2007) Belén Ruedu v hlavní roli a kameramana Óscara Faura. (dex2man)

Reklama

Reklama