Reklama

Reklama

The Sex Education Show

všechny plakáty
Velká Británie, 2008, 4x49 min

Obsahy(1)

Velice otevřená show o sexu a přidružených tématech, kterou produkuje britský Channel 4. Moderátorka Anna Richardson za pomoci několika expertů podniká výpravy do terénu, zejména do škol, a odpovídá na otázky, na které se vám nechce přímo zeptat. Ukazuje se, že ve Velké Británii jsou znalosti a představy průměrného člověka (teenagera, rodiče) často dost chabé. (VUCAKO)

(více)

Recenze (2)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Niektoré veľmi dôležité fakty nemusia vedieť ani najzručnejší kasanovia, a to práve vďaka tomu, že vo väčšine krajín sa na školách nevyučuje sexuálna výchova, ktorá by napomohla k tomu, aby poklesol nárast sexuálne prenosných chorôb. ()

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Tak má vypadat show veřejnoprávní televize, honem aby se naše děti naučily dobře anglicky! Je to seriál nejen pro teenagery, každý se v něm pravděpodobně dozví něco zajímavého.. Pokud je sexuální osvěta v GB na nedostatečné úrovni, jak je to potom u nás?? Doporučuji rovněž navštívit webové stránky stanice Channel 4 (sexperienceuk.channel4.com). Motto 2. série: "Sex Education Show vs. Pornography", 3. série: "Am I Normal?" ()

Reklama

Reklama