Reklama

Reklama

Minimum-Maximum

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Německo, 2005, 126 min

Obsahy(1)

První oficiální live nahrávka německé legendy elektronické hudby Kraftwerk byla pořízena během jejich světového turné v roce 2004. MINIMUM-MAXIMUM vyšlo na dvou DVD v německé a anglické verzi, k sehnání byla rovněž luxusní, tzv. „Notebook verze“, jež obsahovala 2 CD, 2 DVD a obsáhlou tištěnou publikaci.

Tracklist mezinárodní verze:

01. The Man-Machine
02. Planet of Vision
03. Tour de France (Étape 1)
04. Chrono
05. Tour de France (Étape 2)
06. Vitamin
07. Tour de France
08. Autobahn
09. The model
10. Neon Lights
11. Radioactivity
12. Trans Europe Express
13. Metal on Metal
14. Numbers
15. Computer World
16. Home Computer
17. Pocket Calculator
18. Dentaku
19. The Robots
20. Elektro Kardiogramm
21. Aéro Dynamik
22. Music Non Stop (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

ROBOTER 

všechny recenze uživatele

Kraftwerk je kapela mého života a Minimum-Maximum je spojení jejich uchvacující hudby s obrazovými projekcemi, které na turné používají. Záznam je pro mně mimořádný v minimalistickém pojetí, v jakém byl zpracován. Dlužno podotknout, že Kraftwerk si celý film natočili, připravili a zrežírovali sami. Jen škoda, že na DVD chybí Showroom Dummies a Computer Love, které zařadili do setlistu až následujícího roku. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu velkou čest zažít Kraftwerk při tomto turné na vlastní kůži v Lucerně. Tehdejší gig je stále v mojí TOP5 diváckých zážitků a myslím, že z ní už asi jen tak nevypadne. Záznam Minimum-maximum je mi pak vždy vhodným připomenutím nejen nadstandardního koncertu, ale i nadčasovosti a naprosto zásadního průkopnictví tohohle německého kvarteta. ABCD Vitamin... ()

MissJ 

všechny recenze uživatele

Nalezeno náhodou, ohodnoceno s velkým zpožděním. Autobahn, Dentaku, Aéro Dynamik a další pecky pěkně pohromadě, co si přát víc. Snad aby je k nám přijeli předvést live ještě aspoň jednou (škoda, že už bez Floriana). Ich bin der Musikant mit Taschenrechner in der Hand. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama