Reklama

Reklama

Knights of Badassdom

Trailer 1

Skupinka zapálených larpových (Live Action Role-Playing) hráčů prožívá fantasy světy především ve své mysli a na akcích, kde si s ostatními hrají na hrdiny. To se ale změní v okamžiku, kdy omylem vyvolají z podsvětí succubu. Následky, se kterými se budou muset vypořádat, jsou reálnější, než si kdy dokázali představit.
Komedie Joea Lynche je splněným snem geeků a larperů nejen díky své zápletce, ale i hereckému obsazení. Mezi protagonisty hlavních rolí totiž najdeme taková jména jako Ryan Kwanten (True blood), Summer Glau (Firefly) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny). (Drirr)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (76)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Znáte ten pocit, když si ještě před premiérou přečte popisek nějakého filmu a obsazení a začnete se na ten film těšit. samozřejmě, že ten pocit znáte. Já měl tenhle pocit u toho filmu, jelikož jsem věřil, že by to mohla být moc fajn podívaná. Jenže se někde stala chyba a film není, tak odvázaný a zajímavý jak se na první pohled zdál. Zajímavý nápad, trochu horší režie a spoustu zajímavých seriálových herců, kteří nejsou moc dobře využity. Jen považte v jakem filmu by se jinak sešli hvězdy z Firefly, True Blood, Community a hlavně Game Of Thrones doplněné o Steva Zahna. Je to docela škoda, že z filmu nepodařilo vytěžit trochu více, ale zas na druhou stranu, film dokáže dobře pobavit a můžete u něho klidně vypnout a kochat se herci a herečkami. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Role Models se sukubami a démony a metalovým soundtrackem. Jo, je to zábavný malý film, co si chválihodně z larperů dělá jenom asi poloviční prdel, než je zvykem, ale můžeme si pouze představovat, jak kulervoucí musí být Lynchův nevydaný director's cut, který – kromě toho, že je předpokládám podstatně lépe sestříhaný – má mít odlišný děj, o dvacet minut delší stopáž a spoustu starého dobrého ultranásilí (většina v současné verzi prý vzala za své), a který je podle Kurta Russella lepší než Ghostbusters. Snad někdy v budoucnu. #notmycut #sorryjako ()

Reklama

Ukko 

všechny recenze uživatele

Knights of Badassdom jsem měl dlouho v merku a docela jsem se na tuhle komedii těšil. Navíc jakožto dlouholetý hráč larpů to vlastně byla povinnost a upřímně mohlo to být horší, ale bohužel i lepší. První půlka filmu mě doslova přikovala k židli. Supr hlášky, prostředí larpů a partička nerdů, kterou si zamilujete na první pohled. Bohužel druhá půlka trochu pokulhává a z příjemné komedie se stává spíš „crazy mix“ I přesto ale KoB doporučuji. Pro hráče larpů povinnost, pro filmové fajnšmekry pouze ze zvědavosti. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme se těšil z mnoha důvodů. Jednak, zde mělo jít o metalovou hudbu, LARP (nehraji ale je zajímavý), žánr filmu a v neposlední řadě pohlednou Summer Glau. Výsledek je bohužel ve všech ohledech dosti rozporuplný. Metal tu hraje, ale, pro mne, ne moc kvalitní a ještě se tu hází, že hrdinova kapela hraje black metal, či dokonce doom metal a zatím nehráli ani jedno z toho a to ani zdaleka. LARP část byla fajn. Žánrem to sedělo a Summer byla krásná. Efekty byly dosti průměrné a on ani ten děj nebyl bůhví co... Ona ani ta potvora se nechovala Succubus (viz zabití té holky, či na záchodech), jednou to byl spíše Incubus a jindy zas "obyč zaiják". Ten přerod se též příliš nepovedl.. Zvažoval jsem pouhou 1*, ale přihmouřím oči a dávám 2z5. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Chápem, že tento film je primárne určený pre nadšencov LARP, dungeons & dragons a RPG fanúšikov, ktorí na tom reálne ulietavajú a budú cieľovou skupinou. Ja som to pozeral z 2 dôvodov; prvým bol horor, ako jedno z prítomných subžánrových zaradení a druhým dôvodom je prítomnosť Summer Glau. Ako horor (a vlastne ani ako fantasy či komédia) ma to však vôbec nezaujalo a Summer je tak jediným dôvodom, prečo som pri tejto (pre mňa) absolútne trápnej spatlanine vydržal až do konca. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Joe Lynch se od filmu distancoval poté, co studio IndieVest film odložilo a přestříhalo. (Hal_Moore)
  • Herci hlavních rolí před natáčením absolvovali sezení o LARPu, přičemž nejúspěšnější byl Peter Dinklage. (Amarria)
  • Natáčelo se v červenci 2010 v okolí Spokane, druhého nejlidnatějšího města státu Washington. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama