Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Žízeň je sviňa", i tímto moravským úslovím by se dal popsat děj této krátké hororové komedie vyprávějící o muži sužovaném právě tímto nepříjemným pocitem. Joe, jak se náš hrdina jmenuje, putuje  sám noční dálnicí a shodou nešťastných okolností a často i díky svému nejapnému chování není schopen svlažit své vyprahlé hrdlo. Jeho touha po doušku chladivé tekutiny stále stoupá, a to až do stavu, kdy pro její ukojení bude schopen obětovat téměř vše. (PetrPan)

(více)

Recenze (3)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Úlet, který Vám buď sedne nebo ne. V rámci hororu jsem se dočkal svistu mé milované sekery a komediální složka taky nebyla žádná cipovina či spíš cejpkovina, korbeřina apod. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Žízeň je strašná věc, hlavně když jedete po opuštěných amerických dálnicích a jedinou šancí jak ukojit svůj chtíč, jsou „nebezpečné“ benzínové pumpy. Co když se u ní ukrývá nebezpečný vrah, nebo taky sličná rajda v podvazcích…Tahle hororová komedie si mne získala až svým závěrem. Do té doby to byla totiž celkem nuda. Polonahá holka sice zpestří děj, ale to pravé ořechové přichází teprve s nabroušenou sekerou. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úprimne som túto srajdu ešte nepil a preto som sa akosi nevcítil do kože toho chudáka. Možno, keby to bolo o nejakom inom nápoji. ()

Reklama

Reklama