Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 2

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (117)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zpívající chipmunkové a chipettky, pustý ostrov, jedna šílená bohatstvíchtivá kráska a staří známí Dave a Ian, to je asi ve zkratce to, o co tady jde. Není to málo, ale bohužel to ani není dostatečně mnoho na to, aby se z toho vyklubalo něco více jen podprůměrné pokračování. Pokračování, které když už nezaujme ničím jiným, tak alespoň nabízí na pohled velice příjemné a okulahodící kulisy výletní lodi,oceánu a pustého ostrova. V tomto směru je film úžasně pohodový a příjemně navnadí na léto a dovolenou. Samozřejmě film nabízí i několik povedených vtípků a scének, ale ve výsledku bohužel toto dílko značně drhne a mám pocit, že kdybych film neviděl, zas tak nic důležitého by se nestalo a mohl bych bez toho žít. Možná jsem už dost starý na to, abych tohle dokázal sledovat s nadšením, možná to je jen náhodný spletenec scének, kde jediným spojovacím prvkem jsou jednotlivé písničky, ale fakt je ten, že tomuto filmu prostě víc než dvě hvězdy dát nemohu. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale já se bavil pouze u prvního dílu. Ten nepostrádal nutnou dávku zábavy, dobrodružství, dokonce i jemné originality a nesl se na vlnách klasické pohádky pro celou rodinu. Tohle vše 'trojce' chybí .. vše se tragicky opakuje, což je stále ta stejná a obehraná písnička - akorát to autoři okořenili tropickou džunglí, která ale v duchu atmosféry nemůže nic zachránit. Pískání Chipmunků leze spíš na nervy, žádný dechberoucí song ani zapamatovatelná scéna. V mých očích opět pád dolů - možná ale tento díl poslouží jako zábavné kino pro nejmladší diváky ve věku 3+ .. [29%] ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu „důstojné“ pokračování již tak dost pokleslé podívané. Naštěstí zde není tolik zpívaných pasáží, jako tomu bylo minule a tak s lahváčem v ruce tuhle hrůzu přežijete – Hlavně když se děcka pobaví. Sledovat jak se Chipmunkům zapalují lýtka a jejich „krasavice“ trsají na diskotéce je prostě k „nezaplacení“. Ještě že to trvalo jen tak krátce a prosím už žádné další pokračování… ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Stále ta samá nuda. Jediné zlepšení zde je v tom, že je jinak pojatá linka hlavního záporáka, který zde vlastně chybí, co ze závěru můžu usuzovat. Postavy jinak nezajímavé. Logika shořela kdesi uvnitř vulkánu před začátkem filmu a těch pár songů již mi také úsměv nevykouzlí. Takže vážená partičko Chimpunků a Chipettek, je to na hranici jedné až dvou hvězd. 45% ()

Deftie odpad!

všechny recenze uživatele

Keď letíte lietadlom a pustia vám nejaký film, tak ho pozeráte, či chcete, alebo nie. Toto boli prvé príšerky tohto druhu, ktoré som mala možnosť vidieť, takže nemôžem porovnávať. Avšak toto bolo dielko, ktorému chýbalo akékoľvek napätie, sranda, apod. Prosím, pre vlastné zdravie, vyhýbajte sa mu na kilometre ďaleko. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)

Reklama

Reklama