Reklama

Reklama

Dr. Blake je první rok na praxi. Bojuje s osamělostí, trápí ho pochybnosti o sobě a ještě má spory s vrchní sestrou. Když se setká s krásnou pacientku, která je k němu neuvěřitelně laskavá, udělá Blake cokoli, aby zůstala v jeho péči... Orlando Bloom září jako Martin Blake, ambiciózní, ovšem velmi úzkostlivý mladý lékař, jenž se horlivě snaží zapůsobit na své nadřízené a kolegy: primáře Waylanse, sebevědomého internistu Dana a zdravotní sestru Theresu. Jenže okolnosti Martinovi nehrají do noty, navíc mladý lékař ze sebe nedokáže setřást nejistotu. Když je do nemocnice přijata osmnáctiletá Diane (Riley Keough) s infekcí ledvin, dodá Martinovi tolik sebevědomí, kolik jen může pobrat. Jenže když se její zdravotní stav začne zlepšovat, Martin se bojí, že ji ztratí, a tak začne manipulovat s její léčbou ve snaze udržet Diane nemocnou, hezky v jeho blízkosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (27)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Slovo dobrý je zde jistě myšleno ironicky. Náš ,,dobrý'' doktor (Orlando Bloom), který má na hippokratovu přísahu velice odlišný názor než je všeobecně známo, by rád získal srdce své pacientky. Jeho, ale místo klasického dvoření, které není jeho silnou stránkou, nenapadne nic lepšího než rozehrát nečistou hru, která si vyžádá cenu nejvyšší..... Lékaři by měli především pomáhat. Špatné je, když se najde někdo, kdo místo zdravý a života upřednostňuje své zájmy. Drama, které asi nikoho nenechá chladným.... ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Instruktážní video pro začínající doktory, aneb proč si nenechat přirůst pacienty k srdci. Legolas tentokrát běhá bez dlouhejch, skoro bílejch, vlasů, ale za to v bílym plášti. Jeden den přijde sympatická pacientka, do který se zamiluje doslova k zbláznění. A tak se rozhodne, že její pobyt v nemocnici ještě trochu natáhne, aby měli víc chvilek jenom pro sebe. Pak se všechno zvrtne a mladej doktor se ze všech sil snaží ze všeho dostat. Průměrná filmařina s místy zajímavym příběhem, slušnejma hercema, hudbou a nečekanym koncem. Jako jednorázovka na volnej večer fim posloužil spolehlivě. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Bloom se snaží prosadit jako herec, ale vybral si až příliš šedivé a a nepříliš pro diváka lákavé téma. Lance Daly taky nevypráví moc poutavě, zjevně spoléhá na herce, ale kde není co hrát, herec nic nezachrání. Celkově je hlavní problém, že film má děje tak na 30 minut a trvá třikrát déle. Každopádně Orlando to ustál, zápletka myšlenku měla, atmosféra fungovala, ale holt to strhující nebylo... 50% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pan " půvabný" jak už podotkl verbal má přespříliš pramale "ambice"..Přesto svou léčbu vzal za své a způsobil "závažnou situaci..Možná ten zakomplexovaný doktor nezná meze, ale možná by měl rozpoznat nějaký ten kodex..Byl, nebyl, způsobil a neuvědomil...a zůstal stále v průniku,..zůstajíc v nedomyšlenu.. ()

faraoon 

všechny recenze uživatele

Ale ono by to tak blbé zase nebylo. Námětem bylo spíše skoro dobré však provedením odfláknuté. Zcela nudný bloom to tak blbě zahrál nebo to tak zahrát měl ???? A nedotažené finále bylo schválně nepravděpodobné ???  Prostě účel světí prostředky Satanovy. A schválně jsem o pár dní odklonil hodnocení. Ale utkvělo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles, Santa Monica a Marina del Rey. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama