Reklama

Reklama

Strength in Numbers

  • Slovensko Sila v číslach (festivalový název)
všechny plakáty
Trailer
Kanada, 2012, 53 min

Hrají:

Wade Simmons

Obsahy(1)

Anthill Films v koprodukci s Red Bull Media House představují nový mountainbikový dokument Strenght in Numbers, jehož cílem je spojit všechny milovníky horských kol bez ohledu na národnost, věk nebo disciplínu. Nezáleží zda preferujeme downhill, freeride, dirt jump, slopestyle nebo all mountain Jestli jsme profesionál nebo jen příležitostnými bikery. Všichni totiž začínáme úplně stejně Nasedneme na kolo, uchopíme pevně řídítka, opřeme se do pedálů a vyrážíme vstříc tomu, co milujeme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s takovým Where The Trail Ends (přestože se tyto dva dokumenty nedají moc srovnávat) ne tolik zajímavé a už vůbec ne tolik vizuálně působivé. Pár záběrů potěší, ale jinak se jedná o podívanou jen pro opravdové "bikery". ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Viacej point-of-view záberov, a hlavne kontinuánych, niekoľkominútových, a bolo by to gut. Takto film zostáva iba štandardom, ktorý stačí vidieť na obrazovke a ktorý príliš nemá čím nadchnúť non-bikerov (tí budú pochopitelne vo svojom živle). ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kvalitou a kamerovými záběry srovnatelné (v podstatě stejné) s "Where the Trail Ends". Mrzí mě jen krátká stopáž. Jinak perfektní kamera, výborný soundtrack. A oceňuji velkou rozmanitost. Budeme mít tu čest vidět záběry nejen z freeridu, ale také downhill, dirt jump a mnoho jiného, to se mi moc líbí. ()

pitbull96 

všechny recenze uživatele

Kluci z Anthill films nám zase ukázali jak to skvěle umí s kamerou a sháněním cyklistických hvězdiček. Jako vždy skvělý komentář , který nás ujišťuje, že každej na kole začínáme od nuly. Já jen se závistí v očích sleduji tenhle film a nemůžu se dočkat až proženu v lese za domem můj milovanej bike. 5* ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Rád chodím na festivaly outdoorových filmov, no keď sa v úvodných titulkoch objaví RedBull, väčšinou sa môžete tešiť na prázdny film o ničom, bez pointy, príbehu, či zaujímavých ľudí. A taký je aj tento, strašne ma nudil, bolo to bez myšlienky, s pár vypatlancami a jediné čo sa musí uznať RedBullu je, že robia krásne zábery z celého sveta a podporujú tých najlepších bláznov zo svojho oboru. No a keď sa dokážu uživiť tým čo ich baví najviac, sú v podstate šťastní ľudia a robia šťastnými ostatných, ktorí im to žerú. U mňa však najslabší film večera. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Během dvou let objel štáb Anthill Films celou řadu neskutečných míst, přírodou či člověkem stvořených pro MTB. Tvůrci dovedli vyvážit čirou akci se zajímavými rozhovory s těmi nejlepšími světovými ridery jako je Brandon Semenuk, Wade Simmons, Gee Atheron, Matt Hunter nebo Thomas Wanderham. (Zdroj: Fullface Productions)
  • Film je natočený na vysokokvalitnú kameru RED. (toscho)
  • Počas natáčania dokumentu navštívili tvorcovia Nepál, Škótsko, Rakúsko, Švajčiarsko, Kaliforniu, Utah a Britskú Kolumbiu, konkrétne Whistler. (Game90)

Reklama

Reklama