Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se mladí manželé s malou dcerou přestěhují do nového domu, jsou nečekaně konfrontováni s neznámým návštěvníkem. Režijní debut americké herečky Kirsten Dunst. (Greg)

Recenze (6)

snob 

všechny recenze uživatele

Kirsten Dunst jako herečku minimálně nemusím, snad jí až nesnesu, ale její režisérský minipočin je minimálně hezký. Snad až víc než minimálně hezký aneb jak mít z minimálního počinu maximální požitek. Je minimálně fascinující jak lze jedním slovem, dokolečka opakovaným, minimálně zhnusit čtení komentáře když už ne zrovna zprotivit. Online ke shlédnutí minimálně tady ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se lekla,že z toho vznikne snad další paranormal activity..Ale mile mě to překvapilo. Winona Ryder zase předvedla jak skvěle umí hrát a Kirsten Dunst zase ukázala,že není jenom skvělá herečka ale i celkem dobrá režisérka. Nevím jestli by to mělo dostatečný potenciál na film,jelikož by to byla spíše komedie než drama a hlavně pokud by pokračovali stylem paranormálních jevů,které do jisté míry nahánějí husí kůži pak by to vyznělo zase opravdu jako klišé opakující se v paranormalu.Takže jako kraťas jeden z nejlepších hraných co jsem kdy viděla :-). ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na debut postačujúce. Kirsten sa darí budovať atmosféru a miestami aj napätie, zato s hercami má ešte trochu problém. Winona prehráva (treba si to priznať) a nepripadá mi, že svojou vinou. A záver by chcel silnejšiu pointu.bInak celkom milé. Taká supermaxovská mini verzia Insidious. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama