Reklama

Reklama

Upjatá advokátka vezme své dvě dospívající děti v rámci rodinné dovolené na farmu své hippie-matky. Původně víkendový útěk se však promění v letní romantické dobrodružství plné hudby, rodinných tajemství a objevování sebe sama. Diane je upjatá republikánka a právnička, žije na Manhattanu a má dvě dospívající děti, Zoe a Jakea. Její manželství s Markem se rozpadlo a když jí jednoho dne přijdou rozvodové papíry, pocítí náhle potřebu na chvíli si od města a všeho ostatního odpočinout. A tak se Diane s dětmi vydá na sever státu New York, kde je chce seznámit s jejich babičkou a svou matkou Grace. Ta je narozdíl od své dcery hrdou a nefalšovanou hipísačkou a členkou opozičního výboru tamní komunity, přičemž si přivydělává prodejem marihuany. Grace a Diane spolu nemluvily téměř dvacet let a podobně jako se Grace za ta léta ani trochu nezměnila, nenašla Diane způsob, jak jí odpustit to, že selhala jako matka. A tak se ty dvě musejí znovu poznat. Mezitím zamotá Zoe hlavu řezník Cole, přestože ona nejí maso! Jake se zakouká do Tary, se kterou se seznámil v coffee shopu. Diane se snaží najít s Grace něco společného a v mezičase se nechá okouzlit místním muzikantem Judem... (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (36)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nic objevného či přehnaně "realistického". Pohodová a lehce předvídatelná pohádka o lásce, toleranci, porozumění, síle přesvědčení a "druhých, třetích a čtvrtých" šancích. Nenáročný snímek vhodný pro odreagování, kdy mozek je spíše na obtíž. Plusem je fajnová muzika a pár odkazů na konec amerických 60s. 6/10! ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

No, asi takhle. Nebylo to tak hrozné, že bych si hodinu a půl kousala nehty nudou, ale víc než jako průměr bych to neoznačila. Tenhle film, mám dojem, jakousi pointu původně měl, ale během sledování, ani po skončení filmu se ke mně nějak nedostavila. Nic hodnotného mi to nedalo. Možná pár nástřelů k zamyšlení, ale všechny se ztratily v nejasné mlze čehosi... ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Oddechový, tak lze jedním slovem tenhle film nazvat, se stále půvabnou Jane Fondovou (která mimochodem vypadá líp než její filmová dcera) coby babičkou hippies, které pěstování trávy a její prodej moc vrásek nepřidělává, a ke které po dvaceti letech přijíždí její rozvádějící se dcera, právnička, se svými dětmi. A vlastně se vůbec neznají. První lásky i hledání sebe samotných. Chceš poznat nitro muže? Poznej jeho srdce. Chceš poznat jeho srdce? K tomu potřebuješ lásku... Normálně bych dala tři hvězdičky, ale za toho nádherného chlapa Jeffreyho Deana Morg ana, který vás svým charismatem dokonale opřede... Jedna navíc, no :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další žena, která se snaží vyrovnat s rozvodem návratem ke své matce. Asi to nebude první ani poslední film s takovou tématikou co uvidím, proto mě tu nic moc nepřekvapilo, protože děj je vesměs pokaždé stejný. Matka dominuje, téměř pokaždé kouří trávu a vždycky se děj vyvine do bodu, kdy se dcera zmátoří a uklidní se. Průměrný film na zkrácení dlouhých chvil. ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Když tenhle film vidím ,tak se mi najednou zachce taky cítit tu svobodu těla i myšenek...cítit tu nekonečnou lásku ,mír a spokojenost...myslím že Jane Fonda má pravdu ve všem co v tomhle filmu říká...války jsou nesmysné. I to souznění s přírodou a ta pozitivní energie všude kolem by ve mě okamžitě začali vzbuzovat pocit bezpčí. A možná je to tím ,že jsem přehnaně citlivá a okamžitě si připadám jako bych tam žila snimi ,ale v tomhle případě ani to kouření marihuany nevypadá tak zle ,když se zamyslíte ,že oni uznávají zdravý způsob života a mariánce se poddávají jen z toho důvodu ,že je to čistě přírodní produkt. Zajímalo by mě jestli takové místo existuje i ve skutečnosti ,a jestli ano ,tak si pokládám za cíl se tam jednou podívat..protože tyhle pocity není možné cítit kdekoli jinde. :)) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama