Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napodobenina stredovekej hry sa premení v shakespearovskú tragédiu, potom čo sa do nej zapletie cudzí človek, ktorý si chce získať späť svoju priateľku. (Slunkoo)

Recenze (13)

maciii 

všechny recenze uživatele

Žádného LARPu jsem se aktivně nikdy nezúčastnila, ale jako fanynka fantasy a RPG počítačových her dokážu pochopit nadšení a hluboký ponor hlavních hrdinů do svých rolí i jejich neochotu vracet se do všednosti šedivé reality. Snímek je patřičně zdramatizovaný, ale jelikož se lidská společnost nezřídka chová jako smečka zdivočelé zvěře, nepřipadá mi tak úplně mimo. Navíc jsem na AFF v Trenčíně viděla autora scénáře a představitele jedné z hlavních rolí Marka Antonyho Krupu na živo, a byl to chlapík velmi sympatický a nadšený pro svou věc. ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Vydrzal som to presne 18 minut a povazujem to za velke vitazstvo. Film o nicom. Nie vazne, myslim tym ze ten film je o NICOM. To sa nedalo dopozerat ani pri najlepsej voli. To sa dokonca nedalo ani preklikat. Samoucelne nezmyselne zabery, tragikomicki ,,herci,, dialogy zmontovane asi z 20 tich najzakladnejsich slov ktore sa pouzivaju v beznej reci. Hotova sou. Ak ma niekto zaujem psychicky ublizovat sebe alebo niekomu z okolia nech sa paci. ()

Reklama

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Kriste Ježiši, už dlho som pri nejakom filme takto netrpel. Ani jedna stotina sekundy filmu sa mi nepáčila, nezmysel od začiatku do konca. Radšej som si mohol pustiť Justina Biebera a Lady GaGu, bol by to zmysluplnejšie strávený čas. A mimochodom, ešte jedna vec: Nikdy som larp nehral a ani som nevedel, že takáto hra existuje. Lenže keď sa niekto rozhodne natočiť niečo také, tak by mal zaujať aj tých, ktorí tú hru nepoznajú, možno ich nejako inšpirovať, odradiť, to je jedno... Ale po zhliadnutí filmu si myslím, že tá hra je naprostá debilina. Žeby šlo tvorcom práve o to? ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

myslím, že rozpolcený názory na tenhle film jsou zcela na místě. protože to je fakt na jednu stranu naprostá blbost, na druhou stranu je to hroznej masakr. já sem k tomu přišla jak slepej k houslím. ani info o tom, o co jde ... ale dali sme si večer s oceněným filmem. ha, půl filmu sem netušila, co mám dělat. jestli se smát těm idiotům, co si tam hrajou na akci a přitom je to jedno velký divadýlko a melou samý kraviny..nebo to brát vážně a tvářit se seriozně, protože oni taky jako to berou vážně .. a nebo si z toho dělat srandu. vyhrálo poslední řešení, který mě ovšem přestalo tak nějak pomalu vycházet tak zhruba po půlce filmu, kdy mi začalo docházet, že ta sranda se vymyká kontrole a asi to bude pěknej průser. a vzhledem k tomu, že si človek alespoň s mírně funkčním vnímáním a mozkem dovede představit, jak takováhle hra může dopadnout, když se pár jedinců odprostí od reality, tak je jasný, že konec asi nebude zase taková sranda. na konci filmu sem si řekla už jen "kurva, co to na tom severu ty lidi žerou nebo pijou, že dělaj takhle divný filmy, uf" ()

ybuko 

všechny recenze uživatele

Erik Magnusson, kteremu se rozpada vztah, prijizdi za svou pritelkyni do kanadskych lesu, kde prebyva jeho bratr a rovnez pocetna LARP (live action role-playing game) komunita, ktera se prave chysta na finalni bitvu a vyvrcholeni herni sezony. Problem je, ze Erikova pritelkyne je momentalne jednou z klicovych postav rozbehnute hry, a ze Erik zabehnuta pravidla LARPu odmitne respektovat. Jeho prijezd se proto stane rozbuskou a predzvesti blizici se tragedie. Vyborny film oceneny na filmovem festivalu v Torontu, ktery si soucasnych 40 procent (?!!) rozhodne nezaslouzi. Tema hry, ktera se zvrhne, mi pripomnelo Pana much, nebo nemecky Experiment. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama