Reklama

Reklama

Walt Disney: Vánoce jsou za dveřmi

  • USA Countdown to Christmas
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2002, 96 min

Obsahy(1)

Nejdříve si zazpívejte společně s oblíbenými Disneyho hrdiny novou písničku "Vánoce jsou za dveřmi" ve stejnojmenném celovečerním filmu. A pak začněte s Mickeyem zachraňovat království nebo se podívejte, jak se Donald honí se svými synovci. A nebo se naučte lyžovat jako Goofy a poznejte důležitého oslíka, který se jmenuje Drobek. VÁNOCE JSOU ZA DVEŘMI je skvělý film plný fantazie, dobrodružství a legrace, který vám bude připomínat sváteční kouzlo Vánoc po celý rok. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Všechno bylo pěkné a super a nejlepší proste kačer, ale kdyby tam nebyl oslík a ty děti šel bych do plna bohužel nelíbilo se mi to prostě jinak krása. ()

Radek273 

všechny recenze uživatele

Soubor hned několika disneyovských příběhů, které se týkají zimy nebo Vánoc. "Princ a chuďas" (1990) může hned zpočátku odradit, ovšem následující sekvence kratičkých příběhů "Umění lyžovat" (1941), "Horolezci" (1936) a "Donaldův sněžný souboj" (1942) lehce vynahradí prvotní zklamání. Pak následuje krásné, fantazii budící "Hajej, dadej a spi" (1938) a vše zakončí "Maličký" (1978), jenž donutí (alespoň dle komentářů) až k slzám dojetí. Suma sumárum vůbec ne špatný soubor "vánočně" laděných příběhů obzvláště pro nejmenší diváky! ()

Reklama

Reklama