Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 31. př. Kr. je Caesar mrtev a egyptská královna Kleopatra si prostřednictvím srdce Marca Antonia úspěšně podmaňuje svět. Zatímco nebohý vojevůdce už opustil svou římskou manželku a děti a dobývá nové a nové země, Kleopatra si dlouhé noci krátí ve společnosti svých osobních strážců. Jenomže jako vznešená vládkyně nemůže dopustit, aby se mezi lidmi rozkřiklo, jaká je milenka. Královské stráži proto rychle začínají docházet pohlední zbrojnoši. Zrovna když se Kleopatra rozhodne pro tajnou návštěvu Antoniových ležení a s pomocí královského tajemníka Tortula nastrčí na své místo Lelíčka, totiž svou dvojnici Niscu, je do služby z dalekého Zanzirasu povolán dobrosrdečný Cesarino se svým sluhou a kozou. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Lacná historická komédia s minimálnou výpravou poteší komikou Alberta Sordiho, ktorý akonáhle prišiel na scénu, vzal si celú pozornosť. Druhý komentár. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Je mi docela líto Sophie, že v tomhle musela hrát. K filmu mě přilákaly náhledy, ve kterých se producíruje nahá v bazénu. Ve filmu ta scéna opravdu je, vidět ale ani tak nejsou Sophiiny vnady, jako nalajnované dráhy na dně bazénu (docela trapas, páni filmaři). Potrhlá komedie, jejíž jazykové hříčky asi nejlíp vychutnají znalci angličtiny, nebo lépe původní italštiny. Lorenka hraje dvojroli Kleopatry a prosté dívky, královniny dvojnice, jen v blond provedení. Na druhou stranu, viděli jste Sophii v nějakém filmu namol? :-) ()

Reklama

Galerie (22)

Reklama

Reklama