Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia veselohry rumunského klasika o tom, aké dôsledky môže zapríčiniť strata ľúbostného listu v rámci predvolebného boja v malom okresnom meste. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

mchnk 

všechny recenze uživatele

Ve světě bez morálky a zásad musíte ovládat diplomacii. Inscenace plná polibků, úderů pod pás, super zveličování čehokoli a trefného nastínění politické budoucnosti Československa. Protekční získávání vlivných pozic či "trafik", vydírání, nekalosti, paktování se s opozicí a dokonce plánování zrady přes tisk. Prostě vše v zájmu strany. Klidně i zrada, ale musí se o ní vědět předem. Vše pevně v rukou svírá, kdo jiný, než-li žena. Nebo ne? Ono totiž, ať plánuješ, jak plánuješ, ať podplácíš, jak podplácíš, vždy je nad Tebou ještě někdo další, kterému je potřeba se přizpůsobit. No a jak to známe i z dnešních parlamentních show, někdy je nutné přejít od slov k činům. Tedy k fackám. Z kolegy nepřítel a naopak. Opravdu skvěle nastavené zrcadlo budoucí politiky našich dvou států. Inscenační kvalita let předchozích s jemným humorem a ve skvělém hereckém provedení. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Viac o politike a špinavostiach ako o stratenom milostnom liste. Novinár Kačica s veľmi vhodne zvoleným menom chce vyviesť mesto z bahna, vyčistiť augiášov chliev, ale cestu, akú si zvolí, netreba obdivovať. Dobri herci, ale slabší námet, a celkom slabý záver, ktorý nepriniesol žiadne prekvapenie. Takže slabšie tri hviezdy. –––– Musíme hlasovať za toho kandidáta, ktorého nám určí vedenie strany. Pretože vedenie strany, to je dobro našej vlasti. A dobro vlasti je aj naše vlastné dobro. –––– Mám rád zradu, ale neznášam zradcov. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama