Reklama

Reklama

Looney Tunes: To nejlepší z králíka Bugse

(video kompilace)
  • USA Looney Tunes Collection: Best of Bugs Bunny
USA, 1996, 112 min

Obsahy(1)

Kolekce obsahuje výběr těch nejpopulárnějších a nejznámějších kreslených postaviček. Králík Bugs je výjimečná animovaná postava s osobností tak plnou života, že jen těžko uvěříte tomu, že není živý. Mrkev milující hrdina vystupuje ve více než 175 kreslených groteskách a mnoha celovečerních filmech. Králík Bugs, který hopká na obrazovkách po celém světě, se stal ikonou lidové zábavy a jednou z nejmilovanějších postaviček Looney Tunes, která vyhupla z králičí nory. Neobyčejně ztřeštěná kolekce nejoblíbenějších grotesek s králíkem Bugsem má digitálně vyčištěný obraz a zvuk. Bugs a Daffy impozantně argumentují na téma sportovního jednání v SEZÓNĚ KRÁLÍKŮ. KRÁLÍK SEVILLSKÝ je fantastickou operní fraškou. V epizodě BUGS A BÝČEK se střetne neohrožený králík se špatně naloženým býkem. A to je jen začátek zábavy s mazaným králíkem v této nestárnoucí kolekci toho nejlepšího s jediným a jedinečným králíkem Bugsem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Klasika, osobně mám radši ptáka Uličníka, ale Bugs dokáže rozesmát když chce. Navíc je to "the best of" Tak o co jde doktore? ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Nejlepší v originále:"Whats up Doc?" nic Looney Tunes je nejlepší seriál a zůstane v každém kdo ho má rád. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Patrně to nejlepší co se dá z daného sehnat. Králík Bugs Bunny je nejlegračnější z celé té sebranky Loodney Tunes. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Vůči Sylvestrovi a Tweetymu a Kohoutovi Uličníkovi je to jako nebe a dudy. Bugs Bunny je mnohem vtipnější a promakanější a baví mě i po letech. Dá se to skouknout jedím dechem. ()

Reklama

Reklama