Reklama

Reklama

Looney Tunes: Hvězdný tým 1

  • USA Looney Tunes All Stars Collection 1
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1996, 98 min

Obsahy(1)

Vynikající sestavu Warner Bros. Looney Tunes tvoří osvědčené kreslené superhvězdy, ale i nové ztřeštěné talenty, druhořadí i zcela neznámí herci. V této mimořádné kolekci najdete originální Looney Tunes grotesky s digitálně upraveným obrazem i zvukem. Najdete zde řadu kreslených vystoupení a kritikou nadšeně vítané výkony všech svých Looney Tunes kamarádů. Kolosální veselí zaručuje rozpustilá groteska HRŮZYPLNÝ KRÁLÍK, ve které se králík Bugs pustí do křížku se stvořením v ostře oranžových teniskách. Příběh KOŤÁTKO vás zahřeje u srdce tak jako tlapka roztomilého kotěte velkého zlého buldoka. Pak vás pobaví závod kojota Vildy a ptáka Uličníka v nesmrtelné grotesce RYCHLE A ZBĚSILE. Poznejte další kreslené hvězdy Looney Tunes jako jsou Marťan Marvin, želvák Cecil a supí rodinka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Sinn 

všechny recenze uživatele

WB klasika, kterou jsem jako malá sjížděla každý víkendový ráno. Tohle spojení je trošku horská dráha, nahoru a dolů. Některé příběhy parádní, které mě rozesmějou i po několikáté, ale najdou se tu i ty, co mě moc nebavily. A pták Uličník u mě vede i po letech! Akorát konec posledního příběhu je docela drsnej :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ještě, že už mám celé Looney Tunes za sebou. Ale prostě budu respektovat, že jako dítěti se mi to líbilo. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Prví All Stars sú perfektní, najmä preto že v žiadnom prípade nechýba kojot Vilda a pták Rychlík. Aj ostatné skeče sú veľmi dobré, ale púštnej dvojici sa nik z nich nevyrovná. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

První příběh o snahu zachycení divoké přírody byl poněkud rozpačitý a nevtipný 2*. Druhý je o poznání lepší. Bugs Bunny potěšil (někoho víc) 4*. Třetí část je docela ikonická naháněčka ptáka uličníka. Mě teda bylo vždy kojota dost líto 5*. Čtvrtá část opět vytáhla Bugse. Zanechalo to ve mě pocity a lá starý dobrý Scooby-Doo 5*. Část pátá. Taky si někdo jiný všimnul, že hodně těchto příběhů jsou koncipovány tak, že si tam postavy ubližují? Na to jak mi bylo prvně pejska líto, na samém konci mi už začal lézt taky na nervy 4*. Šestá část má slabá místa, ale slavný králík toho dost zachraňuje 3*. V sedmé části skunk našel lásku. Jo, tohle je ta povedená část 5*. Osmá část má Bugse a roztomilého tučňáka 4*. Část devět je o trochu drsnější variace Tom a Jerry 4*. Desátou částí jsem byl docela zklamaný. Bugs byl dirigent a já byl unuděn 2*. Jedenáctý příběh byl správně roztomilý 5*. Dvanáct. Krádež ovcí na padesát způsobů 5*. Třináctá část je za mě taková nevyužitá, na půl cesty 3*. Poslední čtrnáctá část udělala z Bugse v podstatě záporáka 3*. ()

Reklama

Reklama