Reklama

Reklama

Looney Tunes: Hvězdný tým 2

  • USA Looney Tunes: All Stars 2
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 1996, 95 min

Obsahy(1)

V šílené a veselím překypující kombinaci skvělých gagů a animovaných střetů vytvořili Warnes Bros v Looney Tunes oslnivou paletu postaviček, ze kterých se staly všeobecně známé superhvězdy. V této zlaté kolekci nejznámějších animovaných grotesek Warner Bros s digitálně upraveným obrazem a zvukem najdete výběr legend Looney Tunnes v jejich nejlepších rolích, které patří k nezapomenutelným dílům. Podívejte se , jak Tweety řeší své potíže v příběhu Tweety a dva kocouři. Pevně se držte až se kreslená smršť Tasmánského čerta prožene scénou v epizodě Ať jde čert k čertu. Udělejte si radost nepřekonatelným výkonem kačera Daffyho, který se střetne s rozhodným lovcem prasátkem Porkym v epizodě Lov na kachny. To a ještě mnoho dalších kreslených grotesek najdete v této báječné kolekci hvězdného týmu Looney Tunes! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Sinn 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší příběhy než v jedničce, ale pořád dobré. Jen škoda, že samej Tweety, ten je docela nuda...zato Speedy Gonzales vede :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednička snesla ještě přísnější měřítko, dvojka už je dle mého trochu slabota. Ale asi záleží na osobním vkusu. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

První příběh je rovnou o Tweetym, na kterém by si rád smlsnul jeden černobílý kocourek 4*. Druhý příběh je o bitvě mezi "oni" a "my". V hlavní roli Bugs Bunny 5*. Třetí část má za mě nečekaný konec. Koťátko bylo správně roztomilé 4*. Znáte Tom a Jerry? Čtvrtá část je takové Tom na druhou a Jerry 5*. Pátý příběh je opět zaměřený na Bugse, tentokrát má co dočinění s lupiči5*. Šestý příběh se mi zdál docela (zbytečně) krutý. Kocoura mi bylo neskutečně líto 3*. Část sedmá. Trochu jako Chip a Dale 4*. Osmá část je opět docela zábavná, plná sýra a myší 5*. Devátá část má zase Tweetyho a kocoura. Taky se někomu s těmi brýlemi vybavila Velma ze Scooby-Doo? 3*. Část deset. Kuře nebo moula? Na talíři je to stejně jedno 3*. Jedenáctý příběh už je zase jeden z těch průměrnějších, ale pokud se nepletu, zrovna Lov na kachnu je jeden z prvních nebo dokonce první Looney Tunes 3*. Dvanáctý příběh a další průměr. Brouk který je spíš jak ďáblík na vašem rameni 3*. Třináctý příběh. V kurníku je nový kohout 3*. V poslední čtrnácté části se objevil Tazmánský čert. Sekunduje mu Bugs Bunny 4*. ()

Reklama

Reklama