Reklama

Reklama

Nebezpečné líbánky

(TV film)
  • USA Deadly Honeymoon (více)

Obsahy(1)

Lindsey Ross Forrest (Summer Glau) a Trevor Forrest (Chris Carmack) sa ako čerstvý novomanželia rozhodnú stráviť medové týždne na romantickej plavbe oceánom. Od začiatku sa však ich názory na trávenie voľného času líšia, Trevor sa chce celé noci zabávať so svojimi novými kamarátmi, s ktorými nadväzuje obchodné vzťahy, kým Lindsey nočné "žúrky" príliš nebavia, na prácu chce úplne zabudnúť a čas tráviť len so svojim manželom. Keď to jednu noc preženú s alkoholom, Lindsey nájdu na druhý deň sedieť na chodbe. Nič si nepamätá a hlavne tak isto ako zvyšok lode netuší kde je Trevor... (phaloc)

(více)

Recenze (20)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Béčkový, nízkorozpočtový, televízny thriller. Veľmi slabé herecké výkony, predvídateľný scenár, nekvalitné hudobné doprovody, šablonovité dialógy, lacná kamera, jalová réžia. Jediným zaujímavým spestrením na tomto hlboko podpriemernom filme je prostredie, kde sa odohráva dej. Veľká, luxusná výletná loď, o samote sa plaviaca Karibikom, je dobrým základom pre napínavý thriller. Škoda, že všetky tie ostatné záležitosti nestoja za nič. * ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áno, ide o TV formát, ktorý je dokonale vidieť. Herecké výkony, ten štýl dramaturgie a bludy ako napríklad, že z trojice Maďarov vyzerá jeden ako džihádistický Arab a druhý je černoch. Znalosť Američanov o Európe je fakt že hanebná, ale keď točím film, tak si aspoň zistím fakty, nech sa nestrápnim. Na druhej strane v tomto formáte je tradičná predvídateľnosť, od začiatku dokonca je jasné, kto je dobrý a kto zlý a ako to dopadne. V tomto filme to tak nebolo a na záver prináša nečakané prekvapenia. Takže na tak lacný film nakoniec celkom aj spokojnosť. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dost nudné. Kouknul jsem na to jen kvůli Summer Glau, která mě dost zaujala ve filmu a seriálu "Serenity" (Firefly) a ještě více v seriálu "Sarah Connor Chronicles". Ten její manžílek byl total debil. Dobře, že mu nehodila kruh. Ty tři kreténi dostatečně nesympatičtí. Na zabití času ok. Závěr byl přímo "šokující". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ještě před hodnocením filmu musím napsat, co mě pobavilo - TV Barrandov tento film pustila v rámci nedělních "pravdivých příběhů" jenže film nám oznámí, že "následující příběh je smyšlený“… :-) Jediný důvod, proč jsem vůbec o tento film zavadil, byla Summer Glau, kterou mám rád. A zde veškerá pozitiva snímku končí. Příběh je tak průhledný, že prakticky ze začátku uhádnete, co se vlastně na té lodi stalo. Nemám rád filmy, kde si scénárista honí… ehm… triko a píše stylem "ha, to mám dobrý scénář, tolik dvojsmyslných vět, no to není možné, aby někdo odhadl konec…“ Opravdu, ta šokující pointa byla hodně, hodně trapná. Jinak ale se snímkem nemám větší problémy. Na TV film je to poměrně slušně obsazené i natočené a jak říkám, pro Summer Glau mám opravdovou slabost… takže za ni dávám o jednu hvězdu více. 50 %. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Je to televizní film za pár babek, takže nebudu řešit randál lodních motorů jako kdyby byly hned za zdí kajuty nebo nehybné obrázky moře za oknem. Hlavní je, že děj má hlavu a patu, drží v mírném napětí a ono "poirotovské" vyšetřování dávalo filmu docela i slušné tempo. Summer Glau (ano, kvůli které jsem na to koukal, jako většina zde) potěšila časem stráveným před kamerou a byl bych rád, kdyby kromě hlavních seriálových rolí dostala šanci i v pořádném mainstreamovém blockbusteru. Ucházející televizní film, který by například v Seagalově filmografii patřil k tomu lepšímu. 50 % ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama