Reklama

Reklama

Tajemný muž

  • Kanada The Tall Man (více)
Trailer

Když se jí ztratí syn, snaží se zoufalá matka rozluštit hádanku tajemného muže, který údajně unáší děti. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (485)

tron 

všechny recenze uživatele

Skvelá a mrazivá vec, v ktorej sa prekvapivo nestráca Jessica Biel, najúžasnejší je ale totálne nepredvídateľný scenár, ktorý sa s nami strašne zahráva a nakoniec nás nechá len v spoločnosti chladných záverečných titulkov, aby sme mali more času rozmýšľať nad tým, čo sme práve videli a ako by sme na mieste istých postáv z tohto príbehu jednali my. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, kde se režisérovi daří být do poloviny filmu krok před divákem, ale po nečekaném twistu se karta obrací a prvotní nadšení vystřídá spíš rozčarování z podivně naroubovaného konce. Tentokrát se sice žádné stahování z kůže nekoná, ale i tak se Pascalovi daří jít poměrně slušně na dřeň a z Jessici Biel dostává zatraceně uvěřitelný herecký výkon. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Thriller, který se zvrtne nakonec v něco úplně jiného a to "něco jiného" u mě film srazilo málem k odpadu, ne snad pro otázku, kterou film pokládá a na kterou neznám jednoznačnou odpověď, ale pro tu zpětně viděnou bagatelizaci celé věci, kdyby to kurva zůstalo u thrilleru a na konci tam vyskočil čertík Bertík co žere děti tak bych to skousl víc, ale tohle ? ! Možná SPOILER! : Pro sebe si jen říkám a kdo vlastně a na základě čeho rozhodoval, že tohle děcko ano a tohle ne ? Nicméně ta thrillerová část sama o sobě je řemeslně skvěle zvládnutá a Jessice to sluší :) Btw: Já vlastně stejně seru na cizí děcka, mám svých dost:) ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tady musím plně souhlasit s *CARNIFEXem*. Osobně jsem se na to těšil proto, že to dělal někdo, kdo mě šokoval svým posledním filmem. Tall Man, The není horor, jak jsem čekal, že bude. Je to Psychologické drama, což není úplně můj šálek kafe. Hlavně mi tam docela vadila Jessica, vůbec se do této role nehodila. Ač docela nerad, musím za 2*. Pro mě osobně velká nuda. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Celkom chytrý a zaujímavý thriller, možno zbytočne metie názvom, ktorý ma osobne veľmi nelákal. Film je nakoniec úplne iný, ako som čakal a to je len dobre. Približne v polovici dôjde k niekoľkým zvratom v príbehu, ktoré vo vás môžu na chvíľu vyvolať zmätok. Časom sa to vysvetlí a z tajomnej prvej polovice veľmi rýchlo prejdeme do dej druhej, podstatne reálnejšej. Túto tému veľmi kvalitne preniesol na filmové plátno B. Aflleck vo filme Gone,baby gone Možno som týmto prirovnaním prezradil priveľa, no každopádne iba upozorňujem, že tu už niečo také bolo. Málinko realistickejšie podanie, aspoň v detailoch a bol by som spokojnejší. Ak necháte rozzúreného psa 10 sekúnd trhať vaše lýtko tak sa na nohu takmer nepostavíš a krv z teba bude striekať ako z divej svine, o tom nepochybuj... Navyše tým, že sa auto prevráti, pes neumiera...60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Když se Julie (Jessica Biel) umývá na toaletách, má na bradě otevřenou ránu, ovšem po opláchnutí má rázem bradu bez šrámu. (NICOTINE)
  • V scéne, keď sestričku July (Jessica Biel) privezie polícia na policajnú stanicu, kde jej policajt príde neskôr oznámiť, že syna nenašli, je pri detailnom zábere na jej tvár vidno, že jej oko je mimoriadne napuchnuté, no v ďalšom zábere má oko normálne. (DJ Rocco iNc)
  • Film byl dostupný ke stažení na internetu ještě před svojí premiérou. (Dlee)

Reklama

Reklama