Reklama

Reklama

Melissa a Joey

(seriál)
  • USA Melissa & Joey
USA, (2010–2015), 36 h 31 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Melissa Joan Hart, Joey Lawrence, Taylor Spreitler, Nick Robinson, Sadie Calvano, Don Stark, Elizabeth McLaughlin, Philipp Karner, Ted McGinley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(104)

Melissa, která dělá kariéru v místní politice, dostane do své péče děti svých příbuzných, kteří skončili po podvodu ve vězení. Mel se sice chce o děti postarat, ale také chce mít svůj vlastní život. Řešením je najmout chůvu. Co když ale bude tou chůvou muž? (TV Nova)

Recenze (35)

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Príjemný seriál s relatívne dobre spracovanými charaktermi, hercami ktorých som si časom obľúbil a originálnym príbehom. Niektoré vlastnosti postáv mi liezli na nervy ako napríklad dosť vysoká namyslenosť u Joeyho alebo občas prílišná afektovanosť u Melissy ale inak ma to bavilo. Taký milý sitcom na zrelaxovanie, škoda že po 4-ej sérii skončil lebo to malo celkom dosť potenciál na pokračovanie. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Po první sérii bych dala nejradši tak tři a půl hvězdičky, protože podle mě je to někde uprostřed. Ústřední dvojice je dobrá, vtipná, sympatická. Melissa Joan Hart se úspěšně zbavila nálepky mladé čarodějnice (alespoň v mých očích) a nejenže jí to doopravdy seklo, ukázala se i jako dobrá komička. Joseph Lawrenc je zase neskutečný sympaťák a společně jdou jako dvojka skvěle dohromady. U dětí mi byl víc sympatický Ryder, ale oba dva teenagery ti dospěláci prostě zastiňují. ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Na tenhle pohodovej sitcom jsem náhodně narazil v TV, a docela mě chytl.. a tak jsem začal koukat od prvního dílu, abych pochopil celou pointu. Sice to nejsou přátelé, ani dva a půl chlapa, přesto je to zase něco jiného. Melissa, i děcka hrajou fajn , ale celé to táhne sympaťák Joey Lawrence. Myslím že na dnešní dobu dost trefné, když si vemete ženskou a chlapa, a prohodíte jim každodenní náplň a povinnosti - Joey doma s dětma, jako pan chůva, a Melissa jako důležitá radní. A právě tímto twistem svých typických rolí vznikají neobvyklé situace, které jsou hodně zábavné.. A i když nebude mít záchvaty smíchu, tak alespoň v koutku malej úsměv.. Po 2.Serii zvedam na 5* ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál! Melisse to moc sluší, Josephovi ještě více a spolu se dvěma puberťáky (taky hrají moc dobře) tvoří opravdu netradiční rodinu. Nedokážu říct, co mě na tomhle seriálu upoutalo nejvíce, ale myslím si, že to bylo vzájemné pošťuchování Mel a Joeyho, každopádně jsem si pustila jeden díl, a už jsem byla v tom :-D ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se právě dodíval na poslední díl seriálu. Abych to shrnul: První série se rozjížděla rovnoměrným tempem až k vrcholu, na kterém vydržela po další dvě celé série. Těch gagů bylo mraky, několikrát mě popadl výbuch smíchu. Příchodem čtvrté, naštěstí poslední, řady, se to ovšem malinko změnilo a seriál začal rovnoměrným tempem upadat. A nejspíše to poznali i tvůrci a tak velice soudně tento seriál po 4.řadě ukončili. A to bylo to nejlepší, co mohli udělat, protože díky tomu nechávám plné hodnocení, které jsem tomu v průběhu 2.řady udělil. ()

Galerie (738)

Zajímavosti (7)

  • V seriálu si zahráli i oba bratři Josepha Lawrence. Matthew Lawrence se objevil ve 25. epizodě a Andrew Lawrence ve 26. (Thery)

Reklama

Reklama