Reklama

Reklama

Detaily

  • USA The Details
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se rodinka mývalů usadí na nově položeném trávníku na dvorku Jeffa a Nealy, nestane se jediným problém, který musí rodina vyřešit. Ba naopak. Začne tím temně komediální, divokou řetězovou reakci plnou domácího napětí, nevěry i vraždy. (FFilipCZ)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (21)

emma53 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nám scénárista a současně i režisér J.A.Estes chtěl něco sdělit a nevěděl přesně jakou formou nám to má předložit. Takže jsem celkem docela rozpačitá, protože si myslím, že se z toho dala udělat daleko hezčí bábovička na koukání. Je ale s podivem, že jsem se na to přes všechny moje negativa dokázala dívat až do konce, tak na tom možná něco bude. Nejsympatičtější byla Laura Linney, její Lila byla opravdu roztomilá. Nealy kterou si tady zahrála Elizabeth Banks, na mě celou dobu působila nepřirozeně a navíc vypadala jak panenka Barbie a Jeffa mám stále zafixovanýho jako Spider-mana a tady mě moc po herecké stránce nepřesvědčil. S tím mývalem v závěru si to mohli taky odpustit. Dnes jsem zřejmě nebyla na tenhle film správně naladěná a je to pro mě tudíš i přes pár pozitivních momentů jen průměrný zážitek. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

By člověk ani nevěřil, co všechno způsobí partička mývalů, která jedné rodině zdemoluje trávník na zahradě za barákem. Tohle by se uplně v klidu mohlo jmenovat "Nejhorší den na světě". Jeffa fakt lituju, těch "DETAILŮ", které se mu stanou, je za celý film opravdu nespočet a jestli jsem si u nějakého filmu myslel, že to neskončí happy endem, tak to bylo u tohohle. Tam bylo takových scénářů, jak špatně to může skončit! No škoda, zas konec dobrý, všechno dobré... ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tobey Maguire je dost plany herec, po tomto som si uz definitivne isty, hrat prakticky vobec nevie. Asponze po 40 -ke ho uz neuvidim v Spider- manovi, to som rad. Tu sa film toci okolo rodinky myvalov. Elizabeth banks to aspon trochu zachranila, obycajne dialogy prevazuju, preto dam aspon slusny priemer : 56 % ()

Terzeus 

všechny recenze uživatele

The Details bol pre mňa prekvapujúci film. Z veľkej miery pre to, že ak človek filmu dá šancu, často ho dokáže prekvapiť a to aj z objektívneho hľadiska. The Details je v prvom rade úspešný vo vybranom prostredí. Režisér nám predkladá usporiadaný život obyčajnej rodinky, do ktorej zavíta jeden malý problém a čuduj sa svete, prichádzajú intrigy, hádky, nevery a dokonca aj vražda. Možno to vyznie len ako koláž ale ono je to celé tak uveriteľne napísané až som civel na obrazovku od začiatku do konca. A navyše je to bravúrne zahrané. V prvom rade tu nepozeráme na Spider-mana ale na Tobeyho Maguirea, ktorý ukazuje, že nejaký ten talent predsa len má. V zásade je vlastne herectvo v kontexte s kamerou krásne akademické a hoci má svoje mínusy, vždy si udržiava úroveň. A tá pointa či skôr koniec filmu, v ktorom sa predkladá, je režijne i scenáristicky skrátka super. Jednoducho zručne natočená a vcelku aj zábavná rodinná dráma. 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDEME O TOM MLUVIT A MLUVIT. A PAK SE ROKY BUDEME MLČKY STRACHOVAT. MOŽNÁ SE ZHROUTÍME POD TÍHOU VINY. NEBO SE PŘES TO MOŽNÁ PŘENESEME. A NAKONEC TO BUDE SLÁBNOUT... AŽ TO BUDE VYPADAT, ŽE TO BYL JEN SEN, KTERÝ SE NÁM ZDÁL..... /// To si to takhle Jeff všechno posere. Sám (aspoň se nemusí na nikoho vymlouvat!). Tímto přeskakuju několik desetiminutovejch voťukávaček (honění a šukání je nezáživný a stejně to dělaj všichni…), kdy jen čumím a podpráhově mi je podsouvána myšlenka, jestli může bejt hřích vykoupenej dobrejma skutkama (ale to by mělo fungovat, že jo Ivane?….). A taky, co je ještě zázrak a co už neskutečný sračky, který – i když jich je plnej film, tak vlastně nuděj. Zvláštně úchylný taky je, že zrovna když jsou ty sračky nejhustší, jsem donucen k smíchu. To magor jako já, dokáže vocenit! Takže… Vy si z toho vezměte co chcete. Já beru mývala a jdu chcípnout do houští…. (Ale jedno se jim musí nechat – ten závěr se povedl. Chtěl jsem dát 2*, ale přesto, že sem spíš na ty optimističtější kousky s depresivníma koncema, ukecali mě na 3*). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kocour se mi ztratil v temnotě a v propasti nicoty (jako že chcípl? Nebo tak, no…). 2.) Chcu zjistit, jak to vlastně hlučný bratr Pepin myslel s těma mývalama. 3.) Thx za titule ,,jo-die“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Do role Jeffa bol najprv obsadený James McAvoy, no kvôli opakovaným konfliktom ho nahradil Tobey Maguire. (Crybaby)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v mestách Seattle, Redmond a Kirkland v americkom štáte Washington. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama